Candela..

Sitter och lyssnar på de ljuva tonerna från låten Candela.. XD En låt som vi kanske ska använda till salsan.. värsta karnevalgrejen alltså. Jag och Nanthin kollade lite musik idag till våran heta dans. Vi fick tillochmed snurren rätt, tack vare Björk. Så nu känns det ganska bra, vi har äntligen kommit igång. Kommer bara se så sjukt fult ut när man går runt i början och viftar på armar och typ sticker ut höfterna lite här och var. Men ska det vara salsa så ska det!

Efter skolan drog jag och Felicia till café Bacino och fick vår efterlängtade soyalatte. Så sjuuukt gott, man går verkligen runt hela tiden och längtar efter den. Så satt vi och pratade ett bra tag om allt och inget. Alltid lika trevligt.

Sen ringde jag till min ventilation, Sabine, och pratade typ 3 kvart med henne. Är alltid så mys att prata med henne. Har verkligen börjat prata en massa i telefon på senaste. I söndags var det också Sabine i typ lika länge, 40 minuter något, sen igår Felicia 40 minuter och efter det Jenni också mycket mycket längre än vi brukar. Så Sabine nu. Trevligt. Thank God för Comviq Kompis! :D

Dags att plugga till bajsprovet i idrott då..

Bye, 

Los comentarios
De: felicia

soyalatte mmm, har saknat den :P haha och att prata med dig förstås! ;D

2008-03-13 @ 16:49:55

¿Quieres comentar el aporte?

Nombre:
¿Recuérdeme?

Tu dirección de correo electrónico:

URL/Tu dirección de blog:

Comentario:

Trackback
RSS 2.0