I know you're there..

Var på maskerad/18årsfest för Fanny och Unn igår :) Temat var crazy/cirkus typ.. jag, Malin och Malin tänkte dra dit som akrobater, men det förstra M Blom gör är att byta skor från gympaskor/converse till pumps och ta av sig benvärmare.. vilken akrobat alltså! Så då var jag och M Björk ensamma akrobater. Det var inte så många som hade tagit temat på allvar, de flesta var rätt vanliga så jag kände mig lite halvt mobbad, men ändå :) Tyvärr hann jag ju stanna i drygt en timma bara eftersom mina bussar går så sjukt bra, men det var trevligt i alla fall.

Skärholmen idag med mamma och Linn. Vi skulle handla kläder till fasters bröllop, vilket är jättetrevligt. Fina kläder heeelt gratis. Köpte en tunika/top/linne-greja från vila, svarta pumps från DonDonna och ett armband från wedins :P Weeei :)

Bye,


Slow fade

Haha, americas funniest homevideos är så sjukt roligt!! XD en pappa läste en saga om en dagbok (diary) och ungen börjar snacka diarré (diarrhea). Och en annan smörjde in hela lillebrodern, typ 2 år, med salva.

Annars har jag varit hemma i två dagar, vart lite seg.. Kollat på Braveheart och Troja och Alexander den Store. Om ni undrade så är jag sjukt förvånad av hur sjukt bra braveheart är och sjukt besviken på Alexander den Store som är asdålig och asseg fastän massa stora skådisar (Colin Farrell, Angelina Jolie, Vin Diesel, Anthony Hopkins, Jared Leto, Jonathan Rhys-Meyers, Rosario Dawson mm,,)


Kul att jag har tre prov kvar under 2 dagar. Wiiie. Bye.


Bring me to life

Helgen i korta drag: 

  • Party party i Tveta för Nanthin och Åsa
  • Vakna upp stelfrusen och sugen på havregrynsgröt med lingonsylt
  • Komma hem och sova
  • Iväg till Norrköping..
  • ..eller rättare sagt i en håla utanför Skärblacka som är en håla utanför Norrköping
  • Grinigaste i världen efter 10 timmar utan mat och stannar därför till vid Max på hemvägen
  • Hemma 00.45
  • Upp astidigt för att duscha innan vattnet stängdes av
  • Lunch/Middag hos mormor. Död. Jag alltså..

 Om ni ville veta..

Bye,

Let bodyloose

Jag har nog aldrig längtat efter att gymma så mycket som idag. Det var sjukt vad jag längtade. Så idag spenderade jag eftermiddagen på Friskis & Svettis med Felicia och Ewwe. Det var grymt bra, massa träningsvärk imorgon med. Men den träningsvärken man får är så skön på något sätt. Så det blir nog bara bra.

Annars var jag mer eller mindre groggy under dagen.. huvudet hängde inte med någonstans. Jag tillochmed gjorde en Viveka och dregglade lite kaffe. Min underbara latte som jag och Felicia unnade oss inna träning. Lite måste man ju ha för att orka ;)

Annars är jag bara glad att våren är påväg tillbaka. Underbart med sol och vårskor!

Bye,

Mr Brightside

Jag tycker verkligen inte om samhällskunskap just nu.. håller på med ett ekonomiarbete och jag fattar ingenting. Så jag får återigen samtala med Ewwe om saken. Ewwe är min källa till kunskap.

Helgen var riktigt trevlig. Var i lördags hos Mathilda, firade henne lite med mat, singstar och Bridget Jones.
Gårdagen städades det följt av konsert i enhörna. sjöng solo, men var inte det bästa direkt..

Hata ekonomi.
Peace.

Read my mind

Förlåt att jag är så seg på att uppdatera bloggen, men det kan nog bero på att mina eftermiddagar har under en dryg  har bestått i Desperate Housewives säsong 3-tittande. Blev äntligen klar igår lagom till att säsong 4 börjar på TV. Men snart drar ju pappa till Kina så gissa vem som ska önska sig säsong 4-boxen ;)

Annars ska vi snart ha naturkunskap. Jag och min grupp har om schizofreni och jag kan tala om att 1/100 är schizofren :P Bara så ni vet..

Bye,

It is you (I have loved)

AAAH! Jag börjar få panik, har precis fått veta temat på Vivekas fest; maskeradbal! Askul, men jag har verkligen ingenting att sätta på mig.. så min fråga är till mina kära vänner;
HAR NÅGON EN SNYGG KLÄNNING ATT LÅNA UT? i really need it, 31 (?) maj..

annars så fattar jag inte vad transfereringar är just nu. det får bli ett stycke samtal till ew efter skolan.

bye,

How do you do?

Sitter på en engelskalektion och har ingen aning om vad jag ska göra.. Annars har vi hittat en ny sida där man kan gå in på msn på, imo.im. ASBRA och värsta creapy ljudet när man får meddelande.

Annar händer ingenting. Verkligen ingenting. Förutom att jag längtar efter min soyalatte och efter studenten. Och USA.

Bye.

RSS 2.0