Naive

HAHA, jag dog för enstund sedan. Min käre mor kommer nyduschad in i rummet och luktar lite konstigt och säger: "Jag tyckte ansiktskrämen kändes lite konstigt, men jag hade råkat ta hårvax!" Hur lyckas man smörja in hela ansiktet med HÅRVAX och inte märka det? Det är för mig ett mysterium.

Annars har dagen varit helt okej, var me på första moderna dansen idag och jag kommer vara helt blå efter den sjuka diagonalen. Sen efter skolan fikade jag med Sofie på tratten vilket var mycket trevligt :D

Och det blir både matte och engelska C. Stressigt, men behövligt. 19,7 liksom, ofta jag fixar de..

Bye,

Paparazzi

Sitter hos Sabine för tillfället, kom precis dit från skolan. Det är helt sjukt vad människan är kreativ! Trycker tröjor och grejer.. de blir verkligen assnygga också det är det som är så mystiskt. Har beställt en till min 18-årsdag om typ 3/4 år men det skulle jag tydligen inte få.

I skolan var det IV-vals mässa och jag funderar på att välja Matte och Engelska C. Både 100p vilken innebär att jag i så fall måste ansöka om en utökad kurs.. Så nu är den stora frågan, orkar jag? Ni som känner att ni har någon åsikt i frågan får väldigt gärna kommentera :)

Ska väl dra till stan sen, hitta på någe..

Bye,

Corner of your heart

Denna helg har veeerkligen blivit tillägnad musik. Igår var jag och Jessica med min familj och massa andra i Enhörna på musikdag typ. Så då lärde jag mig några grejer på trummor och jag testade trombom och trumpet, mina läppar kändes typ som Victoria Silverstedtx2. Sen tog jag helt själv ut "blinka lilla stjärna" på cello, jag testade klarinett och lärde mig värsta gospellåten på piano ;) Var kul, även om det kanske låter trist, men så är jag musiknörd också .. :P

Sen drog jag, Alex, Linn, Bine och Julia hem till Marty och Mary och bakade kladdkaka, ät godis, kollade West End och spelade upp till bevis :) Massa mys och skratt :)

Idag sjöng familjen i kyrkan och sötast var brodern 7 år på trummor! Och solot gick bra. Finally!
Mer sång sen ikväll, men det är så jag gillar de ;)

Bye,

This is the last time

Händelserik dag idag. Knäckta ben och skådespel. Massage och godis!
Ow, tyckte så synd om Michis imorse när hon var tvungen att åka till sjukhuset med sitt knä. Hon har redan haft så mycket med det. :(
Hon skulle varit med i en pjäs senare på eftermiddagen på svenskan men eftersom hon var tvungen att åka så fick jag ta Malin Bl's roll och Malin ta Michis. Det sjuka var att folk skrattade åt mig fast jag verkligen hade den tråkigaste rollen av alla. :P Skönast var Vivekas tolkning av läraren, när hon skrek åt dom. Hah, helt hysteriskt. ;)

Snart är det fredag och jag slipper gå upp tidigt på morgonen. Underbart!

Kom änglar

Befinner mig just nu, ganska blöt faktiskt, hos Ewwe. Jag gick lite tidigare från spanskan så jag hann med bussen, men jag gick i alla fall till skolan idag och mötte ett par glirlingar från mina kära vänner om min frånvaro. Det är hårt att vara saknad ;) Ne, men idag började vi med webb. Verkar assvårt tycker jag med en massa HTML-koder och Flash och skit. Men sen var det betygsnack med Åsa och jag måste säga att jag är nöjd. Hon verkade i alla fall gilla mitt och Malins arbete om tidningar.

För övrigt kan jag tala om att jag hatar regn. Jag skulle verkligen verkligen vilja ha lockigt hår. Det är så fint, men det enda jag får är småvågor i luggen och bebeishåret. Uu, snyggt. Not. Avundas er med snygga curls, då har man det i alla fall över hela håret.

Time to make some fruktsallad ;)

Bye,

Om du lämnade mig nu

Jag förstår inte vad det är med mig. Av någon anledning har jag börjat skolka, skippa hela skoldagar osv. Jag har ALDRIG hållt på som jag gör nu. Har vart i skolan 2 dagar av 6. Nyss var det ju jag som måste ha mvg i typ allt för att komma in på universitetet. YES, duktigt Josse! Tydligen har typ hela klassen diskuterat min frånvaro, även de jag inte brukar umgås med, så då är det ju något fel. Eller?
Jag SKA gå till skolan imorgon. Jag ska. Om inte annat för Ewwes fika på cellen sen.

Bye,

How can you keep on lovin'

Exakt en timma och två minuter. Så länge varade mitt telefonsamtal med Sabine denna måndagkväll. Hennes debut som tele2comviq-are. Jag kan bara säga en sak; GRATTIS! Och det är ungefär det mest händelserika som hänt under denna dag. Eftersom jag mådde illa och inte kunde sova inatt så stannade jag hemma idag. Men imorgon börjat allvater igen. Suck, måste tillbaka..

Bye,

tävling ;D

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Yesterday

Jag är i chock! Jag har nyss upptäckt att min allra bästa vän sedan 17 och snart ett halvt år (hela mitt liv) är världens bästa novellskrivare!! Jag läste hennes början till min novell och får andnöd, tappar hakan till golvet och får gåshud! Det är inte illa av en 17-årig amatör.
Evelina Rosell! <3

Where did my baby go

För tillfället befinner jag mig hos Sabine. Har varit där sen 6 typ och vi har ätit köttsoppa, kollat på Gökboet och varit med Reebs, Julia, Marcus, Linnea och Anna och Mathilda :) Svullat popcorn, frukt, cheeseballs, godis och mycket annat. Känner mig ungefär som en ballong och det känns inte någe vidare med tanke på att jag inte får träna :(
Uw, hemska tanke! Jag längtar ihjäl mig efter Friskis nu!! Jag vill se träningsmaskiner, hoppande och studsande tanter och jag tycker att sabine är snygg och bäst!!

Stay with you

Igår fick jag mitt läkarintyg. Jag får inte vara med på idrotten eller dansen på 2-3 veckor!! Fatta 2-3 veckor utan att vara med på dansen. De har kommit aslångt dessutom och börjat på nya danser i både street/jazz/funken och moderna dansen! Hah, men jag kollade på moderna dansen idag och det var så sjukt roligt att se när de skulle göra den nya uppvärmningen och dansen. För Lena ser mest ut som slajm när hon dansar och ska försöka få ett par stela medietvåor att göra likadant medan tjejerna typ rullade in i varandra och såg ut som frågetecken. Men till slut gick det ganska bra ändå :) Jag hade till och med lust att vara med på det när de gjorde en ny diagnal som var lite mer normal och så :) Men icke sa nicke.. Eller Håkan som min läkare heter.

På engelskan var det så kul för vi håller på att titta på en skräckfilm, "Dolt under ytan". Och den var asäcklig och heela klassen satt typ och skrek som jon i klassrummet. Måste ha varit kul ifall man kom utifrån och hör en hel klass skrika sig hesa av rädsla..Men den var ganska bra faktiskt :)

Musikråd ikväll utn Bine :/ Men hoppas det blir trevligt ändå :) Jess är ju där i alla fall:)

Bye,

Sleep don't weep

KLANT man kan vara då. Eller egentligen är det inte mitt fel. Antingen har min käre far eller min käre syster haft bort min nyckel så jag kunde inte gå till skolan idag. Man kan ju inte lämna huset olåst och eftersom jag inte hade tid att ringa mamma eller pappa och fråga efter extranyckel så fick jag stanna hemma idag. Men snart kommer systern hem och då får hon faktiskt hjälpa till att leta efter den. För jag har fortfarande itne hittat den. Öö, kanske inte så intressant men ändå :P

Har annars bara slappat, gjort inget förutom att störa ett par goa vänner på lektion och jobbet :) Sånt gillar jag.

Bye,

Rootless tree

Vakna typ halv 9 imorse av att min älskade bror satte på TVn på ashög volym. Mmm, jag gillar det. Sen ligger jag kvar i typ 2 timmar eller något och försöker tränga ut ljudet av barnprogrammen han kollar på men ger upp och skriker åt honom att sänka. Han sänker liiiiite liiiite och jag kan typ sova igen, men det dröjer inte länge förrän volymen är hög igen. Men denna gång lyckades jag somna i alla fall. Vaknade igen 20 över ett och mådde typ illa.
Hann inte göra så mycket mer förrän Sabine får med mig på en fika på stan med Ewwe, Sabine och Mathilda. Så då satt vi några timmar på Tratten och asgarvade, pratade och fikade :) Asmys, tycker om er tjejer.

Aa, allt för denna dag förutom en förödande match Buzz med mutti, vati und William. Jag kom trea, men jag misstänker att mamma och pappa satt hemma och tränade medans jag var borta. Detta börjar bli blodigt allvar...

Bye,

Accidental Babies

Igår var det tjejkväll med matlagning och film och massa massa prat hos Viveka med Jenni, Malin och Malin. Först höll jag på att missa tåget till Gnesta. Sen när jag har sprungit till tåget och blivit utskrattad av konduktören så gick jag igenom heeela tåget typ för att hitta dom. Sen när vi väl var i Gnesta drar vi till ICA utan att veta vad vi ska handla.Det blev lövbiff, potatisklyftor och tre olika såser eftersom de flesta ville ha bearneisås, men inte Viveka så hon tog dippsås. Men jag tålde såklart inte någon av såserna så jag fick en egen laktosfri gräddfil som jag kunde göra vitlökssås på :P

På Videorullen tog det ett tag innan vi bestämde oss för film, eftersom alla hade sett alla filer, utom Viveka, men sen så fick jag lägga mig för Dagboken, och vi tog äver Wallander Mastermind. Vilket vi kanske inte skulle ha gjort.

Hemma hos Viveka lagade Jenni iordning maten och vi andra satt och pratade. Maten blev faktiskt riktigt god och vi satt i flera timmar och åt och pratade om allt och inget. Sen kom godiset fram, så satt vi där ett tag och åt godis och pratade. Sen skulle vi kolla på filmen då, Wallander. Den var asläskig och inte blev det bättre av att Vivekas flaggstång utanför vara asläskig i ögonvrån, plus att hennes fönster, frys och katter gjorde en massa mystiska ljud. Så jag och Jenni låg där i en hög och skrek ganska mycket. Haha, helt galet. Så det slutade emd att vi ringde min pappa efter skjuts till Järna eftersom vi inte vågade gå till tåget :P
Sen blev det en tur Gnesta-Järna Station-Enegärdet-Pershagen-Kallfors. 

TH's ikväll ;)

Bye, 

2008

Unite. Vad ska man säga! Vad gryyyymt mycket roligare år detta år än förra. Med friare, kakburkar, disco, fett med röjj, singstar, möten, chipspåsen, roliga människor. Detta år var heela festivalområdet på samma ställe, vilket gjorde det lättare att hitta människor att vara med, nya alltså. De jag lärde känna lite granna var Simon, Kak-Simon, Anna, Sara och Herman och Samuel (goetlänningar). De sistnämnda pratade sååå roligt. Typ mjölkrusk (mjoelkrosk) var tydligen milkshake??

Och sen denna evinnerliga kakburk. "Vem tog kakan ifrån kakburken, nummer 8 tog kakan ifrån kakburken. Var det jag? Just så! Inte jag! Vemdå?..." Aa, ni som inte var med kanske inte fattar något, men det var sjukt kul i alla fall. Sen var det sena nätter till 2 alla dagar utom nyår då det blev 5.

Singstarutmaningar mellan mig och Jessica och mig och Ewwe. Och jag fick 9660 på Tusen och en Natt:D:D
Sen var det workshops. Vi valde då sång med Louise Bjurling och fick en snabbversion av en sånglektion. Det gck nog ganska bra för mig för det var inte så väldigt stora saker som hon sa till mig :) Skiiitroligt.

Nyår var bäst. Embraced spelade och var asbra och fick med folk så det blev värsta röjjet framför scen, sen var Tobbe & Johan bäst i sin hiphop-tolkning. Godis var överallt, men eftersom jag inte tänker äta så mycket godis gav jag allt till Mathilda och Ewwe.

Många sjuka kort blev det också. Sabine höll på med ljuset hela tiden för det var värsta lamporna där. Så det blev många sjuka kort och många assnygga. Gå in på sabinesvanell eller Jessiicca på bilddaboken.se för att se min nyår ;)

Trött var man i alla fall efteråt. Sov väl ungefär 20 timmar denna natt. :P

Bye,

RSS 2.0