Sammanfattning

Nu är jag hemma igen. Kittelfjäll var bra!

Parstugor
After Ski
Singstar
Speeddating
Martina Edvardsson
Kommit på att jag inte är gjord för offpist
Goa ledare
Storm
Teknikövning
Vänner
Elin Hyving<3Jacob Häggbladh
Laktosmat
Fastna i liften
Södertälje vinner över Huddinge i singstar
20p ifrån att komma med i final
Bästa vänner
mm.

kittelfjäll

NU DRAR JAG!

Byebye, ha ett bra lov people!

Piece of me

Imorgon gäller det. Då drar vi till Kittelfjäll, jag och 300 till.
Ska bli så sjuuukt kul, men hatar verkligen att packa.
Det är så tråkigt. Har kommit så långt att jag har
skrivit en packningslista. Inte klar dock..

Ikväll blir det Blixt. Träffa Reebs, äta mat och dega.

Jag vill ha Lena-låten. Blev så sjukt sugen på att dansa den.
WHATEVER YOU SAY, Malinx2 ;P

Byebye, ha ett grymt bra lov! :)

Everybody's Changing

SOVMORGON
Corepass på idrotten
Nancy's pasta- och kycklingsallad med caesardressing<3
Tråkmediakunskapslektion (noterade du det där Blom?)
Spanska med världens roligaste Lautaro; "Är det okej om du slutar tidigare? Ungefär nu?"
"Nej Lautaro, vi vill gärna stanna kvar hela lektionen, inte gå miste om all kunskap vi får"?? NAT
Bussnack med Jonas, senaste uppdateringarna om våra liv.

Dagens fundering av Viveka: Har killar och tjejer olika hår?
Hon menade då att om hon skulle klippa sig killkort så skulle hennes hår inte ställa sig upp som på killar? Den tjejen är så rolig, ibland har man lust att ta sig in i hennes huvud och se hur hon tänker egentligen.

Naturlabben ska in 00.00 inatt. Bäst att börja jobba på den då. Har inte ens börjat.
Önska mig lycka till!

Bye,

Bedshaped

Sitter med en skön huvudvärk och väntar på dansen. Har precis haft ett ganska meningslöst klassråd, som alla andra, haft en ännu mera huvudvärksgivande mattelektion om satser och vinklar och skit. Det enda roliga var Jennis mage. Hahaha, Lena skrattade också.

Igår var lyckan total när jag hittade ackord till Keanes låt bedshaped! Jag skrev tillochmed till lite småfills till Ewwe, så det får bli en liten pianoduett på världens skönaste låt.

Byebye,

snart blir det salsa med Nanthin!!!

Freakshow

Var nyss och solade med Nanthin :D Det var asskönt, låg inte där så länge, men det var varmt och skönt i alla fall. Hoppas på, kanske inte värsta brännan, men att se liiite fräsch ut i alla fall. Ska nog sola längre nästa gång.

Ikväll blir det gitarr, barnkalas och vännerna! Blir awsome.

Bye,

Too much too soon

Grattis världens snyggaste Stina, 18, och världens goaste Elin, 21!

Efter skolan drog jag, Mathilda och Sabine till Elin och firade henne med massa glass och smörgåstårta. Det var mysigt!

Vi hade dans i skolan idag. Kul att jag kan ingenting eftersom jag inte har varit med och att Jaana förmodligen inte tänkte på det så att jag såg ut som att jag var värsta efter och inte kunde någonting. Usch, men jag och Nanthin har i alla fall kommit igång med våran salsalektion som vi ska hålla någon gång. Vi ska försöka få oss en kurs någonstans. Vore askul att komma igång och faktiskt göra en egen koreografi.

Matteprov idag också. Kul att jag inte kunde någonting och hade missat de första viktigaste lektionerna, men jag hoppas faktiskt ändå på ett VG.

Tonight I'm going to freeze to death. Goodbye.

Run

Kom inte för så länge sen hem från Felicia där ett Sagan-om-Ringen-maraton just har ägt rum. Jag kom med bussen ungefär halv 4 igår och vi började kolla på den första 16.00. Gissa när vi slutade? 05.30, då hade vi kollat på alla 3 filmer plus en massa extramaterial, druckit två liter cider, två café latte, 4 glas vatten och hunnit med minst 5 toabesök, jättemycket garv och försök att se ut som en skådespelare. Helt crazy natt var det i alla fall.

På morgonen (14.45) blev det minst lika crazy när vi skulle rosta mackor. Första omgången går bra. Andra blev helt bränt och slängdes direkt. Tredje omgången var så ljusa att vi tryckte ner dom igen, börjar prata lite och märker efter ett tag att det ryker lite ifrån rostmaskinen. Vi trycker upp ett par genombrända svarta mackor och hela köket blir igenimmat av rök, vilken så småningom når brandvarnaren. Hela huset börjar tjuta, Felicias mamma skulle slå in någon kod, men sen ringer typ brandkåren och undrar om de behöver rycka ut. Underbar morgon säger jag bara!

Bye,

Why

Jag och Felicia har uppnått våran mål i livet!! Vi kan äntligen få titulera oss pluggisar efter att ha stannat i skolan ungefär två timmar extra och därmed inte slutat förrän 17.30! Det känns som en tyngd har lyfts från mina axlar, en värme som bara sprider sig i hjärtat!

Efter det drog jag ner till musiklokalen som kyrkan har eftersom jag faktiskt är ansvarig över den. Jag Sabine, Micke, Emma och Andreas hade typ möte om vad vi skulle göra. Den är grymt skitig och allmänt ofräsch så vi bestämde oss för att kicka ut alla som har massa instrument där. Excellent idea! ;) Då får jag ha det för mig själv!! Kanske inte, men nästan ;)

Nu är jag bara allmänt död, har ingen lust at göra en spanskauppsats på 100 ord och ingen lust heller att göra research för registrerat partnerskap :/ blää..

Bye,

ehehe..

någon som kan hjälpa mig att byta bilder högst upp ? de är ganska fula om jag får säga det själv.. :/

Common Sense

Sitter i skolan och väntar på svenskan. Smartis-Malin har låst in våra förra anteckningar så det finns inte så mycket att göra.

Igår drog jag och Felicia hem till henne, bakade en förträffligt god kladdkaka och kollade på "Pride & Prejudice". Under den filmen kom jag fram till att jag vill ha en man som går runt i 1800-talskläder!! Uhuuu, vad läckert ;D Okej kanske inte, men de är så söta i filmen :)

Snart drar bandet igång. LÄNGTAR! Kommer förhoppningsvis bli grymt!!

Bye,

RSS 2.0