Come away with me

Hektisk helg AB, sena nätter, degiga dagar, vilda Wulkaner och party. Wiho. Var riktigt najs hos Felicia igår natt. Började med middag, paj, och av någon anledning blev jag mobbad efter de.. tänker itne dra upp för mycket detaljer.. Sen kom lite fler folk och började dricka och ha sig :P Felicia och hennes bröder blev nog mest packade, helt vilda människor, men det var kul. Sen fick jag och Felicia aldrig gå och lägga oss när alla hade gått och de bara var jag, Felicia, Leo, Jonte + kompisar.. Men det var kul i alla fall.

Nu är jag astrött, vaknade 9 imorse. Därför ska jag nog bara ta de lugnt ikväll.. Kolla in min pappas nyinköpte grejor från Kina ;D

bye,



Come away with me and we'll kiss
On a mountain top
Come away with me
And I'll never stop loving you

I wanna wake up with the rain
Falling on a tin roof
While I'm safe there in your arms
So all I ask is for you
To come away with me in the night
Come away with me

Norah Jones 

Come what may

Förlåt. Jag vet verkligen inte vad det är med mig nuförtiden. Jag bloggar aldrig! Men nu får det bli ändring på det!

Men nu har man gått i skolan i drygt en vecka och tycker det är helt okej. Jag är sjukt pepp på mvg i allt, även fast pressen är enorm och att jag typ kvävs i grejer. Nu har jag även ansvaret för lovsången också, pepp på det med. Plus mycket annat som händer. Har knappt någon tid att vara för mig själv och bara ta det lugnt.. men hoppas saker lugnar ner sig lite.. :)

Hektisk helg har man framför sig i alla fall. Ska packa nu för att sova över hos kära Elin efter Pannkakskyrkan, kommer antagligen bli mkt sent inatt. Sen imorgon blir det antagligen att gå lite på stan. Kyrkornas dag tydligen, får se vad det innebär.. Sen blir det fika hos Felicia med klassen, mkt trevligt! Sedan blir det hem och kolla på pappas inköp från Kina, hoppas på en snygg väska:) Söndag vet jag dock inte.. plugg tror jag.. Wiho!

Önska mig lycka till, jag hoppas jag överlever.

Bye,

And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song, and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide

But I love you (I love you)
Until the end of time (until the end of time)

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Come what may - Moulin Rouge

Fascination!

Körlektion idag, 9.30. Wiie, vad kul att gå upp lika tidigt som jag kommer gå upp när jag ska till skolan på onsdag. Men det gick ganska bra i alla fall, även om jag körde Skodan. Det värsta som någonsin har färdats på en väg. Hata Skoda. Men det gick relativt bra :)

Senare ska jag iväg till Jossan efter teorikursen. Jag kommer sakna henne grymt mycket när hon drar till Götabro..

Bye,

This morning

Nu har jag kommit hem från ännu ett läger. Är sjukt trött och pimplar kaffe som värsta addict.

Det var mycket mysigt, även om jag var tvungen att göra bort mig för alla. Men vad gör man inte? Får ju bjuda lite på sig själv. Synd bara att alla kommer lägga ut bilder på det på facebook och bilddagboken. När jag helt mjölig och blöt i ansiktet gräver efter nån buljongbit i en mjölskål efter att ha tuggat på äpplet i vattenskålen. Det var så äckligt och jag höll på att spy. Efter det hade jag mjöl i ögonen, håret, näsan, halsen, i hela munnen och mellan tänderna plus att jag var helt blöt överallt. PLUS en fetingbula i pannan, ovanpå en bredare men tunnare bula.

Travellers from far were staying for the night. It's hard to see them leave. The hedge around this yard makes me wanna cut loose and follow them, 'cause it's outgrowing me. Are you stained? Are you spotless?

This morning - John F Karlsson

Person L

Jag är så sjukt glad. Och nöjd. Och förväntansfull. Och pepp. Don't ruin it. Not now.


Frizon var både grymt och grymt och båda stavas nästa lika. (Jag tänkte bli lite gåtfull här..)

Annars var Ante grym. Inte så överraskande men nytt för i år var "SUCK MY TOE!" och många andra sjuka uttryck. Bästa konserterna var John F Karlsson, Starfield och Immanu el. Köpte tillochmed John F Karlssons EP, men han var så sjukt grym. Dock var vädret inte det bästa och mina tygskor är numera förstörda. Annars träffade jag många trevliga människor, Alex och Richard, Stephanie och Denise, Jeanine m fl :)

Idag träffade jag Jenni och Viveka. Vi fikade med scones, te, kakor och cider. Det var jättetrevligt att träffa dom igen och både jag och Viveka är faktiskt pepp inför skolan. Sista året av läxor, pina, pest, skratt, äckelmat och mycket annat. Jag tar studenten i vår. Hjälp!

Label them with stars, the snow white and the red from your days, the hard.
All eyes on me, there is no doubt you've got to start out.
Take all the samples you need. Put the needle deep to clear the doubts.

Person L - John F Karlsson


Bye

Hjälp

Nu kanske jag verkar sådär ytligt som jag helst inte vill verka, men jag behöver hjälp i fråga om frisyr. Ska jag klippa mig kort igen eller ska jag låta det växa långt? Lägger ut bilder på båda så får ni säga vad ni tycker .. :)

Kort
 
Långt

Good way of life

Okej, för alla otåliga så ska jag ta och uppdatera.. Jag har blivit väldigt seg på det på sistone men orkar inte..

Kom igår hem från Öland. Där har jag varit nu en vecka med min trevliga lilla familj, strålande sol varje dag så vi gjorde inte annat än att ligga vid stranden. Jag hoppas jag har fått någon färg i alla fall. Inte min starka sida, men man hoppas ju.. ;)

Snart är det Frizon och jag måste erkänna att jag inte är så tagg som jag brukar.. men det är ju bättre att åka dit med låga förhoppningar och få en glad överraskning än tvärtom, så inte mig emot ;) Det är typ inga bra band, inte många man känner men det kanske ändrar sig. Om inte annat så räknar jag med att Antes Talkshow kommer lysa upp mina dagar.

Idag ska jag träffa Felicia på Bacino. Kan inte bli bättre ;) Fast idag skippar jag latten och tar en choklad tror jag, om någon var intresserad .. :P Sedan blir det födelsedagsmiddag hos mormor :)

Dagens film: The Holiday, finns ingen mysigare!!

pussokram

RSS 2.0