Blind

Igår var jag med tjejerna hos Bine och kollade på "Hata Göteborg". 2 gånger. Man fattade inte vad de sa första gången, så därför såg vi den 2 gånger. Den var typ asbra och roligast var Svantes utbrott! xD Typ heelt galen. Och Isak var såå grymt lik Joels brorsa! Asskön. Sen svullade vi ju lagom mycket. Blir väl i alla fall 2 gånger på Friskis nästa vecka om jag får bestämma.
På vägen hem träffade jag Viveka med, trevligt trevlgit:)

Idag har varit så seegt. Har sålt alla mina godisburkar som klassen skulle sälja, sen bara degat. Ikväll blir det övningsköra och kanske kanske Enhörna. Får se vad kollektivtrafiken säger om det..

Bye,

Btw höll jag på att dööööö,. Johan i "Hata Göteborg" är så sjukt snygg!!!

Set me free

Jag är såå sugen på chokladbollar. Idag fick vi våra kakor och godisburkar som vi ska sälja till klasskassan. Så om någon vill köpa så säg till ;) 50 kronor styck!:P Började nästan grina av lycka när jag såg den fina raden skriven under innehållstexten. "Mjölkfri" stod det.

Annares har jag bara tråkat idag. Spanska. Redovisning på Naturen.
Sen blev de kul på medieproduktionen. Vi fick massa bra kritik på våran reklamfilm och nu ska vi börja med en infofilm om Samhälle/Media linjen på Wendela Hebbe. Om den blir tillräckligt bra så kommer den visas vid Wendelas Öppet hus! :O Ibland är det bra med kontakter. Bara för man har en kusin i ettan och en nära kompis i trean så slapp jag fråga massa läskiga människor ifall vi kunde intervjua dom:D Det kommer bli great!;)

Ikväll ska man till kyrkan då. Ska spela piano:) Blir nog najs. Om det kommer mycket kul folk.

Bye,

9 crimes

Okej okej! Jag ska uppdatera! Nu har jag fått massa klagompl här så jag känner att jag itne har något val..

Ja, vad händer just nu? Mutti och Vati är i BARCELONA?? Utan MIG?? Av någon anledning. Kanske att de firar 20-årig bröllopsdag oc hdå fick jag tydligen inte vara med. Elakt. Fatta Barcelona, asvarmt, spanjorer och shopping! Hade inte suttit allt för tokigt nu efter dessa veckor av konstant pluggande.
Aja, farmor och farfar är i alla fall här nu. Känns ju lite konstigt att ha barnvakter hemma, men jag har ju en bror som jag faktiskt inte kan passa dag in och ut.

Ikväll var jag på en filminspelning. Jessica sa att det bara var hon och jag typ som skulle vara där. Typ att vi skulle ha huvudrollen. Så när man drar dit är Elin, Therese, Hendrixons, Ceder, Kimmen med kompisar, massa var där! Och huvudrollen hade Johanna och Andreas. Jag och Jessica satt längst bak i bussen och syntes typ inte alls XD Men det var ju trevligt i alla fall:)


Så, där har ni. Ett inlägg.


Bye,


RSS 2.0