From where you are

YES, äntligen en ändring på min tråkvardag!! Jag, Felicia och Josse drog till Stockholm över dagen för lite shopping. Först drog vi en runda på Söder där det inhandlades byxor till mig och Felicia och två toppar till Josse. Wow, mina första Cheap Monday :P Stoooooort! :P Dock är jag liiite halv över att jag har så korta ben att storlek 30 i benlängd faktiskt passar och blir över :/ Men men, livet är hårt. Sen drog vi till Åhlens och köpte en mascara, min käre Clinique High Imoact Mascara! Det behövdes vekrligen. Sen tänkte jag och Felicia dra med Josse till Kungshallen för att visa henne vääärldens godaste Satay Chicken. Men när jag och Felicia kommer fram till disken finns ingen Satay Chicken. Då bestämmer vi oss för en Chick. Så då beställer vi den ganska tjuriga över att vi inte får äta den godaste maten i världen. Precis när våran mat är nästan klar så ändras matsedelskylten och plötsligt så ser vi en assmarig tallrik med Satay Chicken och då blir vi inte liiite sura! Men Josse som har passat bordet får en god Satay. Fast våran Chick var god ändå. Och asstark. Men sen drar vi till Gallerian i alla fall och ajg får tag på 2 tröjor :) Och så var vi klara:) Så jag är mycket nöjd med dagen.
Summering av shoppinginköp: 2 tröjor, 1 par byxor, 1 mascara. Och maaaat! :)

Det var nog segaste shoppingturen på länge, jag hade ont i höften och i ryggen, Felicia hade ont i halsen och kunde knappt prata och hade smittat av sig på Josse som knappt kunde prata heller och hade feber. Yey.

Sen blev det en mycket trevlig snabbvisit hos Bine :D Blev lite mysfika och manekängande, för det visade sig att hon hade också gått runt i sthlm :)


Bye,

Gotta go my own way

Så har ännu en tråkig, värdelös dag gått. Det enda värt att nämna var att Blixtarna kom förbi. De är kompisar till familjen och när jag satt i min ensamhet och sjöng singstar High School Musical så sa Jacob 6 år; "Vad fint du sjunger". Det var ett sånt där tillfälle där han var sådär jättesöt och man hade lust att grina för han var så söt. Men det gjorde jag inte, jag gav honom bara en kram. Innan så gick jag och mamma en promenad, men då fick jag tillbaka värken i höften så vi gick inte så långt :/ Känns som det aldrig kommer gå över. Jag kommer få äta de där tabletterna hela mitt liv tills jag blir beroende och ändå inte kan sluta. Typ.

Imorgon får det bli ändring på mina ensamma tråkiga dagar. Imorgon är det Stockholm med Felicia och Josse! Och då ska jag shoppa och bli glad!

Bye,

You are the music in me

Fy vad tråkigt man har nu, nu när julen är över och man bara väntar på nyår och UNITE. Hoppas på en asbra festival. Dagen har tillbringats framför TVn med Linn och hennes kompis Mimmi. Vi har spelat Williams PS2-spel Buzz. De är jätteroliga spel (jag tänker inte nämna att det är från 3 år) fast jag förlorar hela tiden mot dom :P

Sen har vi kört en massa SIngstar, typ schlager och high school musical och vissa låtar är asroliga för då ska man sjunga i stämmor och grejer. Kommer bli värsta proffset ;)

Hopp, allt för dagen.

Bye,


Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another color turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away

Glorious

Imorse väckte pappa mig 04.30 för att vi skulle till julottan. Då jag skulle sjunga solo till O Helga Natt. Det gick asdåligt, jag darrade som ett asplöv och hade verkligen ingen styrka. Då var det inte kul! Även om alla säger att det går bra så, vad ska dom säga? De måste ju typ det :P Men men.. det var inte det värsta.. Vi hade två stycken i publiken som bara gjorde det ännu jobbigare! En av lärarna på våran skola, en MUSIKlärare.. och en annan som jag helst hade sluppit att sjunga inför..

Igår fick Linn ett singstar så nu sitter jag, Linn och hennes kompis Mimmi och sjunger ;D

Bye,

!

GOD JUL! :D

Grey Room

Igår var det en helkul tjejkväll hos Anna. Alla i det gamla tjejgänget var där, Jenni, Lollo, Fiia, Anna, Emma, Carro, Elli och jag. Vi körde Våghals, ett spel som är som sanning och konka men det är med förbestämda kort. Egentligen vet vi ju typ allt om alla, men det var grymt kul ändå. Roligast var Emma som skulle stå på alla fyra och svanka så mycket som möjligt. Bara det att hon kunde inte svanka så Fiia fick ha svanklektioner med henne :P Sen var Jenni sjukt rolig när hon skulle härma en säl som hade kommit bort från sin familj eller något sånt. Och fulast var lugnt jag när jag "blödde näsblod". Då var jag tvungen att sitta med papperstussar i näsan medan alla skulle ta kort.
Det var sjukt kul att träffa alla igen och många sjukt fula kort blev tagna, många på mig. :P

Sen följde Elli med hem och sov över så sjöng vi lite på morgonen innan hon åkte hem. Det är våran grej typ. För vi sjunger jämt när vi är hos mig.

Och jag har ju blivit förfrågad att sjunga O Helga Natt på en julotta. Okej.. det är typ en svår låt, mycket höga och låga toner plus att man måste typ sjunga opera XD Men visst, jag tackade ja. Man kan säkert lära s

Broken Hearts

Yes, äntligen fri! Idag är första dagen på lovet. Fick dock inga omdömen eftersom terminen inte slutar förrän efter lovet. Men skönt i alla fall. Först var vi i hemklassrummet och fikade och gjorde en sjuk julsaga och gjorde den där leken där man ska rita huvud, sen skicka runt och fortsätta rita på någon annans teckning.
Efter det så gick vi till aulan där dansarna dansade och musikklasserna sjöng. Och Jessie var asduktig när hon spelade piano :D Fast jag tycker hon borde sjunga solo med. Hon är så sjukt duktig!

Sen drog jag och Felicia till Wayne's och köpte take away-latte och drog till Nancy's där Ilse och Josephin väntade ;) Sen gick vi på stan och åkte sen hem.

Ikväll blir det att dra till Anni med några i klassen, ska väl fira lite, umgås och så :D

Bye,

Electrical Mind

Idag var typ den roligaste dagen i skolan hittills. Kanske det beror på att vi har lov imorgon, kanske det beror på att det enda vi har gjort är mysa, göra roliga saker, lekar och garvat hur mycket som helst.
På naturen lekte vi en julklappslek. Alla hade tagit med sig två paket med godis i och så kastade man tärningen och så fick man om man hade tur ta ett paket.  I slutet skulle man ta paket från varandra och det var helt sjuuukt vad vissa dampade XD typ stod och skrek hela tiden.

På svenskan och engelskan gjorde vi lekar igen och alla blev som hysteriska. Roligast var på engelskan när man skulle typ skriva en massa ord på en kategori så snabbt som möjligt. Jag stod först i kön och hon säger "fruit". Jag springer fram till tavlan med tre från de andra lagen och jag bara stod där "vad är en frukt" ungefär. Var helt tom. Så hör man Jenni bakom, inte alls stressande, mullra "SKRIV" med sin allra manligaste stämma. Ledsen Jenni, men du lät nästan som en man XD

Snart julafton. Efter det UNITE. Och nyår. <33


Bye,

Coconut skins

Today has certainly been okay ;D Är så sjukt glad faktiskt. Naturen gick sååå mycket bättre än förväntat och jag satt med tjejerna jättelänge och pratade i forever om hur mycket grejer som helst och allt vara bara perfekt. Pappa kom till och med ihåg när han skulle stå på busshållsplatsen.

Och snart är det jul. Har inte köpt en enda julklapp eftersom jag är råpank. Så jag kommer, om det inte händer något mirakel, inte att köpa några i år. Bara till Ewwe, efter jul. När jag får mina pengar :P Känns lite snålt, men vad ska man göra? Måste skaffa ett jobb har jag kommit på.. för jag är i desperat behov av pengar. Egentligen inte så mycket, men annars får man föräldrarna tjatande också. Vet dock inte vart än.. men någonstans borde de behöva någon som jag :)

På fredag slutar jag skolan. Underbart!

Bye,

100

Nu har jag skrivit 100 inlägg. Om ni ville veta.

Let go!

Svenskaprov idag.. gick sådär, blir nog inget MVG i alla fall :( Typ glömde massor på kreativitetsavsnittet och det var ju inte bra.,.

Sen gick jag till skolsköterskan med min kära inflammation och fick tre tabletter jag skulle ta och då blev det perfa! Sen gick det över och det började göra ont igen. När jag skulle ta mig den låååång (not) vägen från uppfarten till sidodörren som är närmast så såg det väl mer eller mindre ut som om jag var värsta krymplingen XD underbart.. men nu har vi i alla fall varit på apoteket och köpt tabletter :) och haft vääärsta bråket dessutom. Ojojoj, det var inge roligt alls. Men nu är allting frid och fröjd igen.

Det skönaste är att nu har jag bara ett litet glosförhör som säkert inte ens kommer att bli av att klara av innan det blir LOOOV! Vilket innebär jul, nyår, UNITE, filmkvällar med tjejerna och tjejträff med tjejerna från gamla klassen :D

Bye,

.

You're cold inside You're not the one I hoped for I'll see you on the other side

Elephant

Idag var en riktig pain in the ass (hip) att gå hem från bussen. Hade sjukt ont i höftmuskeln igen och när mamma såg mig skrattade hon typ när hon såg hur mycket jag led:P Schysst mamma man har .. :P Men hon ringde i alla fall till sjukvårdsupplysningen och de trodde att jag hade muskelinflammation i höften. YEEEY. not. Så nu måste jag antingen ta värsta salvan eller ta Voltaren och inte vara med på gympan eller dansen tills det har gått över. Har det inte gjort det efter några dagar måste jag uppsöka läkare :O Värsta radikalt..

Idag blev det fika igen. Med Felicia och Josephin. Vi hade astrevligt förutom att en viss PH skulle stressa iväg alldeles för tidigt. Det var verkligen radikalt mot vad jag och Felicia brukar göra.. en gång hörde vi några mes-praoare säga att "de har faktiskt suttit där i 2 timmar nu..". Ja? Vad brukar man göra på fik? Typ sitta i timmar, fika och snacka om allt. Och det tar tiiiid!

Sen har jg inte gjort mer än att typ bada fotbad, använt min nya lotion för shimmrande hud :P Den är skitbra.

Bye,



Thank you for letting me be happy, now I want to live my life without you. Thank you.

Stand

Denna helg har, förutom i fredags, varit dötrist. Har bara varit hemma, kollat på TV, spelat piano, suttit framför datorn och gjort pepparkakshus. Det var ganska engagerande faktiskt, så det var okej.. De senaste helgerna känns som om jag inte har gjort något över huvudtaget. Så om någon vill göra något så kanske ni har mitt nummer :P

Bye,

Sarah Beth

Ja igår var det julfest i kyrkan. Riktigt kul var det. Alla var asfina i klänningar och vissa killar hade kostym ;)
De hade typ bordsplacering, man fick en lapp så skulle man hitta motsvarigheten. Jag var pepparkaksgumma och Johan var pepparkaksgubbe. :) Så vi satt och pratade lite, åt mat och så. Sen i slutet av kvällen så var det en lek som Sabine fick med mig i, var inte förvånad, det var kortleken. Då ska man föra över ett kort mellan alla i laget genom att suga det mot munnen, ah ni vet.. Jag var först i mitt lag och det visar sig att jag suger på att suga (moahaha.. öö..). Bredvid står Simon och försöker typ 3 gånger få vidare det men det inte går så bra, pga mig.. Sen typ andra gången vi försökte så börjar jag garva när vi står båda med munnen mot kortet, vilket resluterar i att jag blåser en maaaassa luft på honom och tappar kortet. ASPINSAMT! Typiskt mig att göra det.. :P Men både jag och Marie blev utan glamourtomte. Våra bordskavaljeer gjorde en tillsammans i stället. Men i övrigt var kvällen super. Trevligt folk, mycket skratt, god mat (den jag åt) och nya bekantskaper :)

Denna dag har bestått i städning, "Legally blonde 1 & 2", internet och glögg!


Bye,

And she dreams she's dancing
Around and around without any cares
And her very first love is holding her close
And a soft wind is blowing her hair

Silent night

Aa, så sitter man här. I skolan och väntar på att B-gruppen ska sluta. Själv går jag i A-gruppen och eftersom jag redigerade ganska mycket på infofilmen så slipper jag vara kvar :D

Idag har varit en ganska bra dag. Förutom bajs-naturprovet imorse. Gick verkligen piss, blir glad om jag får VG. Nej, natur och jag är inte kompisar. Däremot hade det gått jättebra på matteprovet :D VG+ och nära MVG :D Det är lycka, eftersom Matte B ändå är ganska svårt. Sen fick vi VG+ på våran infofilm med. Men så är han ju ganska petig med :P

Snart bär det av hem till Felicia med några i klassen på julfika. MUMS, jag har tagit med världens godaste pepparkakor. De är köpta of course och igår när jag var ensam hemma så käkade jag asmånga, vågar inte ens avslöja antalet här XD

Senare ikväll ska jag på julfest i kyrkan, vad du än säger Jenni!!! Och man skulle ha värsta kläderna på sig XD men eftersom de enda "värsta kläderna" jag har är min ljusguldiga tunikagreja och min balklänning så blir det den ljusguldiga. Min balklänning är liiiiite för mycket "värsta".  Hoppas i alla fall på en skön kväll, god mat och massa kul.

Bye,

btw så har mitt ljumskeont börjat gå över! LYCKA :D jag kan i alla fall gå utan att dö :)

XD

Hahahahaha, jag dör XD Rebecka fick en Harry Potter-tröja, all because of me! XD För ett tag sen så anmälde vi varandra, eftersom de var så fula, till en tävling där man vann en Harry Potter-tröja. Idag ringde hon och sa att hon hade fått den! Hahahahaah,, jag vann ;D

Bend and Break

Klockan är snart 12.00 och jag har inte masat mig till skolan. Varför det? För att jag KAN INTE! :( Jag fattar verkligen inte vad jag har gjort för något, men jag har så sjuuukt ont i min ljumske typ. Jag kan knappt lyfta benet utan att det för sjukt ont så jag beslutade mig för att stanna hemma. För jag kan inte gå en halv kilometer ut till bussen.

Så jag sitter här, äter pepparkakor och mjölk och kollar på Rachel Ray. Det är inge kul, vill hellre vara i skolan.
Och vadå, är det Lucia idag? Var det inte igår? :O

Bye,

Here I go again..

Seriöst, nu börjar jag tröttna på det här. Mitt humör är okontrollerbart och byts snabbare än aa. snabbt! Det är så sjukt och jag vill inte längre! Men om man nu ska se det här ur den ljusare sidan kan jag tala om för er att jag är glad. Nu. För tillfället. Tills något händer och jag är deppad igen.

Idag hade vi skönaste dagen, sovmorgon typ 2 timmar sen en svenskalektion där vi inte gjorde något av betydelse. Sen var det lunch och sen var det matte. Trodde vi. Men Lena kunde inte lufta luren, ringa skolan och säga att hon inte tänkte dyka upp. Så då hade vi 45 minuters hål. Sen efter det hade vi en mycket ansträngande handledartid och efter det var det dans. Vi skulle idag ha uppvisning för våran och den andra gruppen med våran danskombination. Det gick ganska bra förutom att Viveka tydligen dansade in i mig, vilket jag inte själv såg eller kände överhuvudtaget. Så nu känns det jätteskönt att ha det gjort. MWAHA, Jenni har det fortfarande kvar. Men hon kunde ju tyvärr inte visa sin vackra nuna i skolans korridorer idag.

Nu ska jag iväg på julbord med kören ;) Mums!

Byeee,

Stanna hos mig

Ja så var man tillbaka i skolan. Ännu en samhällslektion man fick sitta och lyssna sig igenom. En medielektion som gick hur snabbt som helst. Sen var det matte. Jag tycker ju normalt att våran lärare ser ut och beteer sig som den galna vetenskapsmannens fru och är allmänt knäpp, men denna vikarie vi hade idag är ju.. a.. Okej, han kanske är ganska normal, men han kan ju knappt prata! Han mumlar i något litet hörn om några potenser. Seriöst, det han skrev på tavlan lärde jag mig i ungefär åttan? Tack så mycket för hjälpen. Men jag höll mig för garv. Det är stort. Han babblade heeela tiden på om att vi var så duktiga som hade valt Matte B, men vadå? Det ingår i våran kursplan, det är OBLIGATORISKT. Haha, heelt lost människa.

Sen drog jag och Felicia ner till gymmet. Var där i 1,5 timma och hon pressade ner min rygg så att jag nääästan låg parallellt med benet när jag stretchade i fjärde position :D Kändes skitbra! :D

There's always something in the way

Bye,

Love today

Yes, jättekul att man har ett sjukr roligt schema i period C. NOT. :( Slutar jättesent vissa dagar och har idrott i stället för att få gå hem 12.15 på måndagar :(
Men något som är kul är att jag är frisk :D Så jag får röra mig ibland folk och inte bara sitta hemma och uggla med syskonen. Var i kyrkan i morse på julfest. Mycket trevligt faktiskt, asgarvade när Carl ställde sig mellan benen på Debora och hon kom av sig, hon stod på scenen och sjöng XD

Kanske får gymma imorgon!! :D:D Får jag det blir jag lycklig. Har inte gymmat på år och dar. Dvs 2 veckor. Mycket lång tid.. usch.
På tisdag får vi tillbaks våra matteprov :D Hoppas det gick bra för mig. Tror nästan det. Bättre än väntat i alla fall. Och snart får vi reda på samhällen, vilket jag har väntat på i typ 6 veckor nu :/

Bye,

Diamond dogs

Hm, hur kul är det egentligen att vara sjuk? Man vaknar vid 9 av att min käääre bror sätter på tvn på högsta volym. Skriker att han ska sänka, även om det är halsen som gör ont. Ligger en timme i sängen, försöker i en timma att sova men går inte eftersom att det sänkta tv-ljudet ändå tränger in i mina öron. Går upp och sitter och kollar på "Totally spies" i någon timme innan jag går och äter frukost. Sen sitter man framför tvn heeela dagen och enda "Totally spies"-breaket är "Våra bästa år"- Men nu vet jag i alla fall vem som är mördaren! :D Sen har man inte gjort mycket mer.. sovit lite granna.. intressant dag..vill till skolan och fylla min hjärna med lite nya kunskaper.. i alla fall inte ligga hemma och dö..

Bye,

Det är så jag säger det

Gissa vem som inte får gymma idag? Gissa vem som har sjukt ont i halsen? Gissa vem som inte kommer kunna göra färdigt sitt mediearbete i tid? Jo, JAG! Det känns inge vidare faktiskt, så imorgon stannar jag hemma. Jag går ändå bara runt och gnäller hela dagarna.. tänker man efter så gnäller jag sjukt mycket. Bäst att inte tänka efter.

Idag skulle det ske, jag skulle ha mitt första prov i Matematik B. Jag hade fasat inför detta i år och dar ungefär eftersom jag inte hade pluggat så mycket och det är så sjukt mycket att hålla reda på. Men guess what? Jag tror det gick riktigt bra:D Bättre än förväntat i alla fall. Jag hoppas starkt på ett VG, men vill självklart ha MVG.. men det är nog bäst att inte hoppas på det, Jag blir bara så besviken.
Jag stannade i alla fall hela dagen, tack vare Vivekas muta som var riktigt god. En "halstablett" från Läkerol, en sån där splittad ni vet, med lakrits och hallon!! <3 I looooove them!! Dansen gick väl som vanligt, inte så mycket att göra när man har gjort färdigt kombinationen. :) Men det är skönt i alla fall. Förutom att vi skulle tydligen visa upp den för vår egna OCH andra gruppen. Fatta vad pinsamt!? Men jag har ju i alla fall Viveka och Nanthin. Utan dom, never!

Förlåt Björk att jag inte kommer till skolan imorgon. Har faktiskt riktigt dåligt samvete. Men hoppas det går bra :)


Bye,

Soul meets body

Det regnar så sjukt mycket. Det är iiiiinte bra, eftersom jag måste gå hem i mörkret. Det innebär att jag ungefär plaskar runt i vattenpölar eftersom jag inte ser vart dom är. Det innebär att jag blir väldigt blöt om mina stövlar och mina ben. Det är inte mysigt alls. Men det är värt det om man får sitta 2 timmar drygt på världens bästa (och dyraste:/) kafé med Felicia Marianne Wulkan :D Det är sjukt hur mycket man kan pladdra på alltså. Våra munnar går i ett, men så är vi ju tjejer också.

Dagen var annars väääldigt slapp. Vi har tre lektioner på måndagar. Den första blev inställd för att våran lärare var sjuk, vilket var väääldigt kul för då satt jag, Viveka och Malin Blom där i en timme och en kvart och väntade på median. På median skulle vi börja med vårat arbete, men jag kunde inte göra färdigt eftersom min companion inte kom :P Men det fixar sig på onsdag :)

Har haft få luncher som var så roliga som dagens. Jag och Malin satt och mer eller mindre grinade av skratt till Vivekas berättelser om hennes strapatser. Som när hon fick en symaskin i huvudet, eller när hon klippte av telefonsladden och höll på att ta livet av sig (oavsiktligt) och när hon dök ner från en våningssäng.. den människan är otrolig!!

Sen var det matte. Gick ganska bra och börjar få in det nu. :) Men tyvärr glömde jag träningskläderna så dagens gymmande blev tyvärr inställt :(


Bye,

RSS 2.0