Hur jag fick dig att älska mig

Yes, äntligen är jag, Nanthin och Viveka färdiga med dansen :D Känns så skönt att man har gjort färdigt den i alla fall, kanske behövs finputsas men ändå. :D Så efter dansen hade vi natur. Det var faktiskt ganska intressant, om HIV/AIDS och grejer. Hoppas jag får bättre på det än på de tidigare grejerna :/ Åå, är så besviken på mig själv att det inte har gått.. Sen slutade vi.
Åkte hem och lade mig ett tag. Var så skönt att sova någon timma. Det behövdes, men sen kommer mamma in i mitt rum och tänder lampan och ser inte att jag ligger och sover.. :/ Men det gottgjorde hon genom att ge mig glööögg. Jag tror inte det finns någon godare dryck än glögg. Jag är i alla fall helt galen i det.
Men sen tvingade hon mig att städa heeeela mitt rum. Och damma. Och moppa. Ow, jobbigt.. men nu är jag klar i alla fall :D

Så nu ska jag måla naglarna, de såg ju för hemska ut idag.. :/

Bye,


...

Dagen böjade helt underbart med sovmorgon. Sen kom Gurri, Josse och Felicia hit och spelade poker och kollade på film. Myspys. Sen drog jag in till stan och cellen. Skulle hjälpa Ewwe med matten, men jag vet inte om jag hjälpte så mycket.. sen när jag skulle hem så lyckades jag gå av vid rätt station, men då visar det sig att jag måste gå typ över halva vägen hem, i halka och spöregn. Där gick jag i 30 minuter och var dyblöt. Kändes typ som att jag sprutat in 5 botoxsprutor i pannan på mig för den var nästan orörlig. Kul. Och även allt för denna dag.

Bye,

please, don't tell me it was all in vain!? :'(

Jump Around

Dagen började med en sovmorgon på 1,5 timma, sen svenska som inte är alltför jobbigt, sen matte. Gjorde lite saker som behövdes göras och präntade in ännu lite mer kunskap i huvudet, vilket inte är alltför dumt. Sen handledartid. SYOn kom förbi och jag bokade tid med henne på fredag för att diskutera min framtid :P Funderar allvarligt på psykologi, i min drömmar om polishögskolan och i plånboken på juridik.. vore inte dumt med något jobb där mittemellan :D
Sen var det dans och jag, Viveka och Nanthin har typ kommit på 2 åttor, har 2 kvar, men vi fixar det ;) Har en kick kvar och ett riktinginsbyte kvar.

Yes, imorgon blir det "studiedag" för min del, men det blir det tydligen för resten av klassen med. Har egentligen temadag, men ingen tänker gå. Ingen tar närvaro ändå så.. ONÖDIGT! Lotti, vår handledare, asgarvade tillochmed när vi pratade om den ;P Det får en int riktigt att se så allvarligt på dagen :P

Bye,

don't let my hope fade until you've said no

Angels

Slappdag som vanligt på måndagar.. först samhällskunskap då man bara får sitta och kolla på en massa redovisningar, sen mediekunskap där jag studerade Vecko-Revyn, väldigt jobbigt.. not, sen var det matte. Jag börjar äntligen förstå grejer nu, känns skönt. Jag, Felicia och Nanthin stannade tillochmed kvar i en timma och gjorde lite repetitionsuppgifter. Sen drog jag och Felicia ner på stan, mötte Ewwe och drog till Friskis. Känns asbra nu att vi har bestämmt oss för en dag som vi ska träna, blir så mycket lättare då :) Så skönt att få vara några timmar i gymmet :D Och jag har äntligen botat min rullbandsskräck. Hände en liten accident i Göteborg för något år sen.. kommer ICKE upprepas..

Imorgon är det sovmorgon :D Så sjuuuukt skönt!

Bye people!

jag vill tillbaka för jag saknar dig


mathilda, när jag inte är på vill-strypa-dig-humör så är du guld värd. faktiskt.

Atlantic

Konserten igår gick jättebra, bättre än förväntat. När det var min tur så räknade jag med att bli sådär jääättenervös och typ halvdö, men istället blev jag typ jätteglad och sjöng massa. Sen på körlåtarna höll jag på att köra ut mig,2:a sopranerna var typ inte så starka och visste inte vad deras stämma var (de har varit med sedan -95) så därför fick jag stå i mitten och ta i mest (som har varit med på 2 övningar).. ja, det är ju bra.. höll på att tappa rösten, men det var kul ändå :)

Idag blev det ett spontant solo till, jag och Jessie hade hand om lovsången, så då fick jag sjunga solo igen. Det gick också bra och jag blev sådär glad. Föredrar det 100 gånger framför nervositeten. Så jag hoppas vi hittar några bra låtar, jag och Sabine, tills vi ska sjunga igen 16:e december :)

Yey, har läst 400 sidor snart i "The Fellowship of the Ring" :D Så snart är den utläst. Perfekt, då kan man önska sig "The Two Towers" i julklapp ;)

Bye,

Try Again

Nej, det var väl det jag trodde.. Nyköping slog INTE Norrköping. För då måste man slå hårt. Och det gjorde de inte. Bara Patric och han är från Södertälje. Han var bäst, och jag fick en present av honom. Jag blev skitstolt, en mjukispingvin från "Surf's up!" med surfbräda till, ascoolt!

Idag är det konsert.. yey.. åå, jag kommer göra bort mig totaaaalt! Det är kul att veta det :) Men men, man känner ju ingen att göra bort sig inför. TACK Felicia att du sa det, annars skulle jag dött ännu mer än vad jag kommer göra. Jag märker en trend här, jag skriver alltid något om Felicia, vi kanske ska göra det till något jag skriver om varje dag, eller vad säger du? Felicias hörna, vad hon har gjort, sagt eller så ;D

Önska mig lycka till.

Bye,

Broken Toy

Spanska.. dötrist.. natur.. ganska intressant, men ändå segt.. medieproduktion.. Wiiii!
Idag gjorde vi färdigt infofilmen (där min käre kusin ser vettskrämd ut i en intervju) och vi fick jättebra kritik. Det enda var att ljudet var ojämt, men det kunde fixas;) Skitbra, så nu ska den rulla på torsdag på Wendela Hebbes öppet hus. Så jag hoppas det kommer många, det var ju jag som skulle locka dit dom.. :D

Ikväll blir det Nyköping med PP, hoppas det är mycket trevligt folk man kan träffa. SOm när vi drog till Norrköping och hittade Alex, Richard och Dennis. Det var ju väldigt trevligt, så vi får se ifall Nyköping kan slå det.. tveksamt dock..

Felicia, du är grymt snygg i din nya frisyr ;D

Bye,


The Frog Prince

Ni kan aldrig gissa vad jag gör nu.. Står och provar 80-talskläder!! xD Det är så kul så jag vet inte vad.. De som känner mig vet att jag har vissa klagomål på vissa nedre delar av kroppen mellan låren och fötterna och om jag säger att till och med de såg små ut i jämförelse till mammas kavajs axelvaddar!! SENSATION! Det är en ganska söt kjol som är typ i linne med en slits där bak och en matchande kavaj som har jääääääätteaxelvaddar! Ni skulle se min 7-årige brors min när jag visade honom. Han bara stod och glodde! Det var så kul så jag höll på att välta (internskämt at Frizon). Nu kanske ni undrar varför jag står och provar 80-talskläder såhär på en torsdagskväll. Jag ska nämligen på 18-årsfest hos Linda och temat är 80-tal. Jag blev så exalterad när jag fick kortet. Jag äälskar att klä ut mig på det sättet. Men seriöst, de såg ju helt hemska ut på 80-talet!! Jag har inte riktigt förstått det än, hur de kunde sätta på sig sådana saker.. Sen fick jag en kjol av mamma som är typ pepitarutig och söt :)

Imorse vaknade jag lite för sent så jag missade bussen och beslöt mig för att stanna hemma över lunch eftersom jag ändå bara skulle hinna vara med på 10 minuter av naturen. Det var jätteskönt för då fick jag sova lite extra och det är alltid uppskattat :D När vi kom till skolan hade teater och danstvåan värsta uppvisningen. Den var asrolig ibland, speciellt en pjäs om någon Kajsa. Haha, han typ hoppade på henne, bokstavligt talat. Sen var sångerna ganska konstiga också, men så handlade det om renässansen också..

Yes, ikväll var det träning igen. Jag har blivit alltför slarvig med den på senaste, vilket har resulterat i oönskade konsekvenser. Det sätter sig verkligen i psyket när man inte får träna :/ Ganska jobbigt faktiskt, men nu har jag ju i alla fall ett gymkort så nu är det bara att köra på ;)

En sista kommentar går till Felicia; JAG ÄR SÅÅ STOLT ÖVER DIG! (haha, vad var det jag sa..;))

Bye,


Crystal ball

Någon mer än jag som har varit i Mölnbo sista tiden? Det var egentligen inte meningen.. jag satt där på tåget hem till Järna, läste min superbraiga bok och ur högtalaren hörs  "Nästa Järna". Jag ställer mig upp, hoppas på att pappa har hunnit komma så jag slipper stå ute länge och frysa. När tåget har stannat ser jag de blåa skyltarna där stationsnamnen står. MÖLNBO??! What on earth?? Så.. öö.. jag hade åkt en station för långt och missat min. Hur lyckas jag? Jag typ asgarvar när jag ringer pappa och säger att "Nej, jag har inte blivit misshandlad på perrongen, jag står i Mölnbo". Han sa efteråt att han hade tänkt tanken.. Så där stod jag, utanför Abbe's café och pizzeria i 15 minuter och väntade på min käre pappa. Ja, så var man en erfarenhet rikare.. :)

Vad har man gjort annars då? Vart på Nancy's såklart med Viveka och Malin, haft en massa tråklektioner och blivit asarg på min naturlärare samt mig själv. Jag blev såå besviken när jag fick se mitt betyg från naturlabben, har nästan aldrig blivit så arg på mig själv när det gäller skolan. Det är så illa att jag inte ens tänker skriva ut det betyg jag fick.. Åh, Naturkunskap B är INTE mitt ämne. Även om det är ganska intressant.. Nej, jag får helt enkelt satsa på de andra ämnena. Asså har jag för stor press på mig? Ibland tror jag det, även om jag inte är den värsta.. :/

Bye,


Put it behind you now

Idag har det varit en helgalen dag.. Började med en underbar sovmorgon till 8.00! :D Sen när jag skulle lämna mitt kära hus så hann jag ta unfefär 2-3 steg utanför dörren innan jag halkade på röven och asgarvade medan jag kollade så ingen såg. Sen går jag på bussen och möter osociala Frida och Stina. Sen vid nästa busshållsplats möter vi en gammal tant som verkade lite borta. Jag måste faktiskt återberätta hela konversationen för hon var så knäpp!

Tant: Åå, vilken fin! (Pillar på Stinas väskas flärp)
Stina: Tack..
(Stina skriver i frosten på busskuren)
Tant: Vet du vad du har skrivit?
S: Öö..
T: Dittidittidittidiiiii, det betyder Zoom Zoom, det vet man när man har haft en tekniker som kille.
S: Öö.. Mm.. ?
T: Min handled är ur led, men som tur är finns det barnstorlek (pratar om handledsvärmare) men nu ska jag till Stockholm.
S: Jaha..
T: Det gäller att kunna koppla ihop rätt elsladdar, det är ett som är säkert.
S: Öh, jah..

Hon verkade lite lost..
Sen hade vi några sköna lektioner, svenska, matte, handledartid och dans. Hade glömt mina kläder, men det gick ändå. Vi skulle komma på en egen kombination till 4 (!!) åttor. Vi skulle ha med en pas de bourre (?), ett hopp, ett riktningsbyte och en början och slut.. Vi kom typ på 1,5 åtta.. asmycket kvar!


Bye,

Hamburg song

Imorse drog jag till södertälje inte senare än 08.30. Då skulle vi börja repa med kompet inför mötet. Gick ganska bra, förutom att jag improviserade till en låt så det kunde lika gärna som det kunde bli bra, en naturkatastrof. Var faktiskt ganska nervös innan, när varken famljen eller Ewwe eller Felicia hade kommit. Sen när jag satt där vid pianot såg jag mina föräldrar och syskon droppa in. En sten lyftes från hjärtat. Sen preciiiis innan jag skulle börja spela typ så ser jag två figurer till komma in. EWWE OCH FELICIA!! Två stenar till från hjärtat. Skitbra, så då var jag typ inte så nervös längre. Ni lyser upp min dag tjejer. Sen gick spelningen jättebra typ. Tillochmed elgitarrlåten gick helt okej :D Ingen hörde om jag spelade fel i alla fall :D Btw så ääälskar jag Jessicas mamma, hon var så go efteråt och gav mig massa komplimanger, nästan så mn stod och bölade :P

Efter det drog jag och Felicia ner på stan och kollade leggings. Ska ju ha ett par svarta till nyår, men de hade inte kommit in än så jag fick testa med ett par lila. Och de var verkligen lila! Men jag tror i alla fall det blir dom i svart modell :D

Bye,

Is it any wonder?

Idag har jag och plånboken (mutti und vati) varit på stan och kollat efter advent/jul/nyårskläder. Lite tidigt kanske vissa tycker, men i vår familj är va så sjukt upptagna så vi inte har tid sen :P Hade som vanligt sjukt mycket beslutsångest. Tänkte först köpa den glittriga tunikan på VILA, men sen går vi in på Vero Moda och såg en typ beige tröj/tunika som jag ville ha. Men den är lite jobbig, hade den varit liiiite längre hade den varit perfekt.Nu kommer jag tyvärr gå runt och vara orolig att jag visar stjärten. Det vore inte alls bra.. Men jag ska köpa såna där blanka leggings till dom. Jag har haft megaproblem med dom tidigare, men nu kan jag faktiskt acceptera och till och med tycka dom är snygga! :) Men vad som helst är bättre än förra året! Hoppas bara jag hittar mina leggings. Annars blir det panik.

Ikväll blir det bio med Martina, Marie och Alex. Myspys.

Bye,

A bad dream

Yeey, jag, Nanthin och Anni var på gymnasiemässan idag. Vi hade våra "snygga" t-shirtar på oss och ett leende på läpparna. Typ. Hoppades att få träffa på någon kompis, men icke sa nicke.. Bara Päivi, en kompis till mina föräldrar:)
Men det var verkligen som ett säljarjobb märkte vi snabbt. Och pinsamt blev det när vi insåg att vi faktiskt inte kunde allt om alla linjer.. lite jobbigt där..:/
Men det roligaste jag kommer ihåg i alla fall var när Anni definierade 9orna med plankton??! Hur lyckas man göra det??

På vägen hem höll jag på att dö minst 100 gånger av skratt. Anni hade sina konstiga "ryck", eller vad säger du Nanthin? ;) Hon fick typ värsta kicken där och garvade åt aaaaaallt! Askul :P

Bye,

:'(

Nu känns det inge bra längre.. Ingen ide längre..
Jag vill bara tillbaka till något som aldrig kommer tillbaka.
Men tack ändå Mathilda för att du försöker. <3

Leaving so soon

Yey, tredje dagen på karaktärsveckan. Vi började med film på roxy, "La vie en Rose" eller något sånt. Om Edith Piaff. Den var såååå lång! Och såååå snurrig. Roligast var i slutet när alla började klaga högt. Hela tiden hörde man någon "Och nuuu slutar den!". Så började en ny scen och alla klagade igen :P

Efter det så drog jag, Viveka och Jennifer till Nancy's som vanligt. Där träffade vi Malin Bj så vi käkade lite där ett tag. Vi i mediatvåan är så "lyckligt lottade" att vi har vårat första matte B-prov efter karaktärsveckan så vi drog upp till skolan på mattestuga i stället för att göra medieuppgiften på stan. Så nu känns det som om man har fått ordning på saker och ting i matten. Ganska skönt. Nu kanske man orkar satsa på något högre betyg :D

Ikväll blir det barnvakt åt lillebrodern. Asslappt med andra ord.. Hanh tittar bara på TV dagarna i ända.. så jag funderar på att lägga den där ansiktsmasken som jag köpte för 100 år sen känns det som :P

Imorgon blir det gymnasiemässan med Nanthin och Anni :D Hoppas på att det blir skoj!

Bye,

Don't look back if I'm a weight around your neck
Because if you don't need me I don't need you
-Keane<3


Jag saknar dig..

Nothing in my way

Så var karaktärsveckan igång! Har idag lyssnat på en 2 timmar lång föreläsning om genus i media. Tur för mig att den var ganska intressant. Men även fast jag hade halsduk, jacka och en ganska tjock tröja under så frös jag arslet av mig :( Sitter här nu med ulltofflor och en filt på mig så fryser jag fortfarande. Hoppas bara jag inte blir sjuk:/

Hade en helkul kväll med Ewwe och Bine på Friskis och Svettis:D De var typ helflummiga. Det var askul när vi skulle dricka, Sabine drack typ över mitt huvud och helt plötsligt så tapppar hon sin pappershandduk som hon drack i. Så jag får hur mycket vatten som helt i öronen och i ansiktetxD Och instruktören hade lite intressant information.. hmhm.. att Per Gessle har gjort en bok. Mycket intressant. Inte xD

Byebye,

Under the iron sea

Jag är besatt av Keane om ni ville veta det. Tack Evelina för skivan<3



Idag var det konsert i Enhörna. Känner mig liiiite yngre än medelåldern, men tyvärr faller jag väldigt lätt för smicker..:/ Annars har det inte hänt så mycket. Firade pappa i morse, sen har jag väl spelat piano hela dagen ungefär. Intressant,,

Bye,


I wake up, it's a bad dream, no one on my side.

She has no time

Fryser så sjukt mycket. Hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu.. skulle verkligen inte orka med det. Sitter med en filt, en tjocktröja, en kofta och ett linne. Med ulltofflor på fötterna..

Idag kom vi aslångt på våran infofilm om sam/media så jag hoppas och tror att vi blir färdiga nästa gång. Vi skulle verkligen behöva det..:/ Det gick ganska sakta med reklamfilmen..:/ Men den blev ändå ganska bra:)

Ikväll blir det ungdomssamling. Blir kul att träffa alla igen:) Dock är jag sjukt trött så jag vet inte om jag orkar vara speciellt social..

tråkdag idag. inget kul att berätta.
Bye,


(tack sab för igår)

We might as well be strangers

Idag hade jag min muntliga redovisning i samhällskunskap. Vi har jobbat i flera veckor med konflikter och jag hade inriktat mig på Kashmir. Det gick typ ganska bra.. blev sjukt torr i munnen, svamlade mest men om Jenni säger att det gick bra så är hoppet inte ute i alla fall.. hoppas bara Janne tyckte det. Jag klarade mig i alla fall från att stirra ner i pappret hela tiden:D

Sen drog jag och Jenni ner på stan, sista gången på en vecka som Jenni är hemma så vi drog till Nancy's och jag tog min vanliga wrap. Så smarrig!! Sen gick vu runt och det blev en investering i en ansiktsmask faktiskt, rekomenderad av Jenni. Så om jag har finnig, fet och slapp hy imorgon är det hennes fel!! :P

Bye,


Bedshaped - Keane <3

SUCK!

Jag har blivit utmanad av Josephin att skriva 7 sanningar om mig själv!

Reglerna är:
1. Länka till den som utmanat dig.
 2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat i deras blogg eller maila.

Jag blir så nervös inför muntliga redovisningar att jag mår råilla.
Som person är jag så öppen att det är synd om mig..
Jag bits (bara personer jag känner riktigt bra dock)
Jag har lagat mat åt Paulinho i Hammarby
Nancy's-Jan vet vad jag vill ha på min grillade wrap
Jag har aldrig varit full, inte ens lullig
Jag längtar sjukt mycket efter nyår!!

Jag utmanar: ewwwe, vivekaahlstrand, sabinesvanell, cexie, nanthing, och de som vill..


Förlåt, men jag var tvungen att testa..

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[ ] Gilmore Girls
[ ] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[ ] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[x] Heroes
[x] House
[ ] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[ ] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[x] The 4400

[ ] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[ ] Cold Case
[ ] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[x] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[ ] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[ ] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[ ] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[ ] Las Vegas
[ ] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[ ] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[ ] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home

60 fick jag! :O Yes, jag är en nörd ! XD


0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis 
55-69 Nörd  
70-86 Inget liv

Bedshaped

¨Hade så sjukt kul igår. Mathilda hade haloweenfest hemma
hos sig och man fick inte komma in om man inte var utklädd.
Själv hade jag lite idétorka så jag körde på emo. Det gick hem
ganska bra. Alla tyckte typ att jag passade i det.. men det vet jag
riktigt inte om jag håller med om..
 


Idag var i alla fall släkten här och firade mig.
Jag fick en tre-concealers-i-en med tillhörande pensel
och lite pengar:) Så jag är nöjd :D










You'll follow me back with the sun in your eyes

RSS 2.0