Say these words again and again!!

Tjejkvällen i fredags var grymt lyckad!! :) Även om hälften fattades så hade jag sjukt kul! Man märker verkligen att man inte går i nian längre när man upptäcker att man sitter och pratar KÖP av lägenheter (alltså inte hyra..), skatter, löner, jobb, barn osv. Men jag upptäckte verkligen att jag saknar tjejerna och gamla 9b <3

Jag har typ inte alls fått mycket jobb så jag är typ ledig megamycket. Om någon har en dag ledig så kan man ju höra av sig kanske :) Annars har jag grymt kul på jobbet. När jag inte måste sitta helt själv på självfallet utan att någon vill åka. Idag tex hade jag grymt kul. Med råttorna. Jag har mer eller mindre blivit helt kär i de söta små gnagarna som bara springer runt överallt och förgyller min arbetsdag!

Annars har jag kommit på att jag fyller år om tre veckor och det känns ju helt okej :)

An axe

Regn regn regn.. Idag känns det som allt blev så blött tillslut. Först när jag satt vid självfallet i en timme så vräkte det ner, sen när jag skulle hem till Marcus från Friskis öppnade sig himlen och släppte ut allt som bara var möjligt, typ hagel som skar upp mina kinder och hamrade sönder mitt huvud. Myyyys.

Nu är jag och Linn hemma själva hemma över helgen och det ska bli ganska skönt. Även om jag redan har bokat upp mig ungefär varje dag. Imorgon blir det heldag med Elin. Först på stan där jag äntligen ska få köpa min kavaj och väska som jag har tittat ut, sen havregrynsgrötslunch like good old times, sen ska vi till kyrkan ett tag :) Kvällen kommer spenderas med mitt gamla tjejgäng från nian och några år bakåt. Ska bli grymt kul att träffa alla igen :D Lördag ska jag jobba igen och sedan släpa hem min käre Marcus som sover över tills söndag då jag ska jobba igen. Efter jobbet tar jag med Felicia hem som även hon ska sova över till måndag! Busy weekend people!

The Faker

Idag var en riktigt seg dag. Speciellt när en klass kom och skulle åka rotorn.. De var så stökiga och lyssnade inte på vad man sa. Jag, som annars är så harmonisk och trevlig, fick världens utbrott och höll på att koka över! Men annars var det ganska lugnt, skönt. Och det får man betalt för :)

Igår var jag på bröllopsfest. Ganska trevlig, Marcus hade kavaj-me like och man fick jättefyrkantiga potatisar.

Jag har verkligen ingen fantasi utan skriver mest för att nån vill.


RSS 2.0