Dirty Second Hands

Jag måste be så mycket om ursäkt röda (igår) VI vann med 4-2 över ER ;) Så hoppas ni är nöjda nu.. har fått lite klagomål :P

Missade bussen imorse så jag hann inte göra den sista bilden på digitala fotot :S Ville ju göra en filmaffisch, men det blev ju inget med det :S Men hann i alla fall göra fotoprovet med alla rätt och Tre Låtar på radiogrejen :) Asbra för jag var ¨så oförberedd. Bara satte mig och svamlade xD Kommer nog inte få så bra på de, men har ju i alla fall mitt radiorepotage och intervjun som tydligen blev bra :)

Efter medieproduktionen drog jag och Viveka ner på stan. Vi skulle ju inte hinna äta eftersom kön på Nancy's var en mil lång så vi köpte några frallor på Konsum och lite yoghurt. Eftersom jag är laktosintolerant så kunde ju jag inte bara ta med mig en drickyoghurt utan jag fick gå runt där med min lilla 4-pack småyoghurtar xD Felicia: "Du är så sööt" hela tiden ;P Sen satt vi och åt lite inne på teatern, vi skulle kolla på treorna som satte upp Gökboet. Den var faktiskt ganska bra :)

Sen drog jag och Viveka hem till henne och gjorde färdigt historiaprojektet. Det blev ganska bra tror jag :D Asbra eftersom den är värsta betygsavgörande. Men vi hade i alla fall askul. Tog massa bilder på oss som vi ska sätta in i projektet, preciiis som Johanna ;)

V               J                 J           V         V            J           J         V

Have a nice day, det ska jag för jag har värsta sovmorgon imorgon :D

The Economy of Mercy

Började dagen med ett trevligt betygsavgörande spanskaprov.. tror det gick ganska bra ändå, har nog en chans på MVG om jag har tur :) Sen på idrotten så körde vi innebandy, och det var verkligen hur kul som helst! Alla var sååå taggade och körde verkligen järnet! Jag med, jag gjorde till men enormt stora förvåning 2 mål :O Blev tillsammans med Malin Bl lagets målskytt :D Men sen var jag tvungen att byta med Anni så jag blev målvakt, vilket inte gick lika bra.. jag släppte in ett mål och höll därmed inte nollan :S Men gula (jag) vann över röda med 5-1 ;) Asbra!

Sen när vi skulle till omklädningsrummet så hade de hängt bort dörren av någon anledning, men eftersom gymnastiksalen var låst tänkte vi att det inte gjorde något, så vi började klä av oss. Sen när alla står i handdukar och Malin Bj står i duschen kommer ett par killar in i gymnastiksalen xD Det var askul, men något genant kanske :P Garvade asmycket i alla fall :P Och som tur var så drog dom ganska fort. :) Men det var nog dagens roligaste! Sen drog jag, Viveka och Jenni ner på Nancy's. Sen kom Felicia och Josse också. Majsmajs..:) Sen orkade ingen typ gå på samhällen, så vi drog :) Nu har jag bara en lagom kul Naturlabb att göra.. VILL INTEEE.. :(

Have a nice day, I won't.. :S


Let your love be stronger

Idag hade min kära syster konfaavslutning. Det var ganska trevligt, för de gjorde massa dramer och sjöng och var söta och så :) Var en allmänt glad och mystrevlig dag. Träffade lite kompisar och andra trevliga människor.

Nästa vecka kommer bli råhektisk:
Betygsavgörande historiaprojekt ska inlämnas,
ett megakonstigt Matteprojekt ska inlämnas,
en askomplicerad och invecklad Naturlabb ska inlämnas,
ett betygsavgörande Spanskaprov ska skrivas,
en jätteamatös-Konsert i Estetisk Verksamhet ska hållas.
Och ingen av inlämningarna har jag börjat med. Och jag har inte pluggat något på provet heller. Bara spelat lite bas och så..

Jag ÄLSKAR min mya dator! Den är het.

Have a nice day.


Gone

Vaknade halvdöd imorse.. eller vaknade, jag var vaken heeela natten och bara låg i min säng och undrade varför jag inte fick sova..:S

Igår var jag på min syster konfafest. Var mucho roligt. Jag var nämligen med på sista lägret de hade som mattant och därför var jag med lite på filmen som de hade klippt ihop. Den var mucho bra. Sen åt vi en massa smarrig mat!! MUMS med tacos! Sen var det en massa spex och lekar. Jag var med på hela havet stormar. Inte för att jag ville, utan för att alla konfirmander satt och skrek på mig..:O Det var jag, Göran Andersson, en som jag inte kommer ihåg namnet på, Petrus och Erik. Gissa vem som vann? JAG :O Jag skrev historia igår genom att vinna. Det är stort.. Finalen var ju bäst. Jag och Göran var typ gaalna, speciellt han. Han typ drog mig bort från stolen och ramlade och massa xD Skojigt värre! En väldigt kul kväll måste jag säga. Ewwe, Jossan och Fia var där och förgyllde den. :)

Dagen kommer ägnas åt att göra nada.. behöver plugga asmycket, men farmor och farfar är här.. då kan man inte sätta sig och plugga. Suck. Mina betyg kommer typ rasa..:( Bajs.


Imorse fick jag i alla fall min nya dator. Den är aaaassnygg! Jag är typ kär i min dator nu ;D Me like me like!


Have a nice day!


Meant to live

Nys nys.. jag börjar få tillbaka min efterlängtade gräsallergi som jag tycker så mycket om.

Gårdagen spenderades en massa på stan med Nanthin :D Det var mucho mucho trevligt. Jag fik mig ett par nya jeans och Nanthin köpte en assöt tröjklänning ;D Sen prövade vi en massa massa bikinitoppar och förvånande nog så satt bandeau-toppen bäst på mig :O Så jag köper nog förmodligen en sådan när pengarna rullar in. Frågan är ju mönster.. nån som ser någon het sådan så är det ju bara att säga till ;D


  JosefineDegeryd    NanthinGunnfält

Idag hade jag betygsnack med Anders, min käre hatlärare. Ingen annan lärare har någonsinn gjort mig så arg, men idag var han faktiskt riktigt snäll. Fast virrig. För han visste inte om det var jag eller någon annan som fick MVG på samprovet.. knas där.. så när han sa att jag låg på ett preliminärt MVG i samhällskunskap så studsade jag in i klassrummet. Sedan åt jag, Felicia, Josephin och Ewwe lite Nancy's-mat vis maren. Mucho mysigto. 

Snartärdetsommarloooooov!

 


Happy is a yuppie world

Hah! Om ni är intresserade så har jag världens sjukaste samtal med Ewwe just nu! xD Det är så sjukt att det inte går att nämna såhär officiellt. :O

För övrigt har veckan varit go. Var "mattant" på systerns konfaläger. Det var ganska kul och maten blev aaaassmarrig! Till konfalägret kom Paulinho, fotbollsspelare i Hammarby. Av någon anledning har jag precis blivit hammarbyare.. knepigt.. Annars gjorde vi mycket skoj på lägret. Spelade volleyboll, sjöng så vackert, luktade på kryddor, jag blev ett paddfejs som Nanthin och Anni skulle säga ;) och mycket annat..

Tråkigheter:
1. Jag blev filmad i.. inte så snygga idrottsbyxor när jag sprang som förmodligen kommer att visas upp för folk som man inte vill ska se sådant.
2. Jag loosade TOTALT på en tävling där man skulle blåsa upp en ballong och krama sönder den mot en kille. Även detta filmades.

3. Jag var tvungen att åka hem en hel dag för tidigt p g a en handledarkurs.

4. Eftersom jag var mattant så fick jag ej chansen till en kram av Paulinho.. fast jag lagade ju förstås hans mat. Det är coolt..


Fadi, en av konfirmanderna, var såå skön xD

Ett urval av sköna kommentarer (detta ska vid Fadis kommentarer läsas med syriansk brytning!):

-Patric: Tycker ni att petting är sex?

-F: Vadå femtio? :O

-P: Några av er undrar säkert vad onani är..
-F: VAD är det?

(På "Catch the Flag", Fadi är försvarare och Sabine i motståndarlaget.)
Sabine springer in i boet.
-F: Vad gör hon?

Sabine tar en flagga och springer iväg.
-F: VAD gör hon??

jagvillkörabiljagvillkörabiljagvillkörabiljagvillkörabilMathildakantasigirövenförjagtarkörkortförehenne!

Have a nice day!



Stars

Så skön dag! Först hade vi matte, då fick vi se DaVinci-koden, sen hade vi historia och så fick vi se Flykten från Sobibor! Ganska bra filmer båda två på av de längsta lektionerna. Sen var det lunch och maten var god för en gångs skull!! :O
Sen var det engelska. Vi i våran grupp satt i och för sig bara och pratade om London-resan som jag verkligen vill ska bli av! Sen fick jag vääärldens utbrott på Anders för att han personligen har sänkt mig för att han är dum i huvudet! Grrr, jag ska inte ha något VG. Så arg har jag inte blivit på ååår! :@
Sen var det spanska, vi var bara 5 från WHG, typ alla skolkade :S Fast det var ganska så lätt denna gång faktiskt :D Skitbra, kanske fixar muntliga på onsdag trots allt ;) Vore ju mycket skönt att få höja sig lite =)

Sen var det träääning! Me gusta a träna. Jag och Ewwe.

Godnatt people!

The fatal wound

Var igår på rockkväll med mina kära clasmates. Några andra clasmates + kompisar var nämligen värdar och skulle spela själva. JAG ÄR SÅ GRYMT IMPONERAD! Dom var typ asbra, Black Bra. =D

Först var Josephin, Felicia och Gurri hemma hos mig och vi lagade mat och så. Sen drog vi till Västergårds-gårn. Det var jättekul för Nanthin (Black Bra) var jättespeedad, kunde typ inte stå still :P Först var det nått band som hette nånting med Criminal.. hm, kan inte stava till det xD men de var faktiskt bra, och sen kommer Black Bra och äger! Sen så kom det nått band som inte riktigt var vår stil, så vi drog lite tidigare än det var tänkt, men det var kul så länge det varade =) Så jag drog hem till Bine en snabbis för att vänta på 23.07-bussen. Där var det massa skojigt folk faktiskt, vi fikade och sen var jag tvungen att dra =S

Idag har jag inte gjort någonting.. bara suttit framför TV:n och väntat på att folk ska komma. Några kompisar ska nämligen hem till mig och kolla på Eurovision Song Contest och sedan sova över ;D Kommer bli grymt kul!

Have a nice day!

son of sorrow
staring down forever
with an aching view
disenchanted
lets go down together
with the fatal wound
-Switchfoot<3

Concrete girl

Bleeding thoughts
Cracking boulder
Don't fall over

Fake your laughter
Burn the tear
Sing it louder
Twist and shout

Way up here
We stand on shoulders
Growing colder

Laugh or cry
I won't mind
Sing it louder                               
Twist and shout

Immovable shadows
The concrete girl
They'll rock your world to nothing

And they're swimming around again, again
And they're swimming around
The concrete girl

-Switchfoot <3

You already take me there

Nationella prov i matte idag. :S Gick faktiskt förvånansvärt bra med tanke på att jag faktiskt inte hade pluggat någonting. Sedan var det lunch. Och en liiiiten fråga till mattanterna; NÄR exakt blev jag glutenallergiker OCH vegetarian? Jag är faktiskt bara laktosallergiker, jag lovar. Jag fick äta någon äcklig böngryta, no me gusta böngryta..
Sen var det debatt igen. Vi skulle komma fram till en kompromiss. Vi lyckades faktiskt! I'm chocked!

Våran snurriga sam/engelskalärare har faktiskt fått en lysande bra idé, som omväxling. SPMe1 drar till London för en dag! (2 om vi får vår vilja igenom) Vi skulle typ gå runt på parlamentet och sen få ett par timmar ledigt i London, asskönt! Vill verkligen åka dit nu!

Have a nice day.


When I've been knocked out of the race
I've been a fool for long enough
To fight it, to fight it
It's in your arms I find my place

- Switchfoot<3

Living is simple

Haft en lite ovanlig dag.. Orsaker: 

  •  Kört ner handen i gammal köttfärssås, risgrynsgröt och fil
  • Haft en rätt okej spanskalektion förutom en liten incident. (Anledning; DEN VAR NÄSTAN NATUR-BAJS-BARN-FRI)
  • Sett min kära vän Linda som Doktor Gertrud 

Andra trevliga saker som hände var att jag fick träffa mina goa kompisar Evelina (även känd som råmobbare) och Sabine :) Tillsamans med Felicia så drog vi till Friskis & Svettis och tränade lite<3 Det var typ skönt!
Innan det gick jag och Felicia och pratade riktigt ful brittisk engelska :P Det var askul, det tyckte i alla fall hon, för hon gick och asgarvade :P

Längtar icke tills imorgon.. Nationella prov i Matte och förmodligen en stor fet träningsvärk.. no me gusta träningsvärk.. bara lite =)

Have a nice day, People


Life and love and why

Me like the weekend =) I fredags var vi i Geneta och spelade brännboll. Jag sög, som ganska många av de andra med. Brännboll är verkligen inte min sport.. Men kul var det i alla fall. Sen drog nästan hela gänget hem till Sandra och fikade och kollade på film och myste =)
Igår var the famliy och shoppade lite. Jag fick mig ett par nya skor. Jag blev typ något chockad, jag har varit en 39a forever, så passar inte ens 38!! Så det blev ett par 37or, asglad, men helt sjukt!! Sen ringde Bine så drog vi och massa fler till Mälarbadet och körde Volleyboll. Skitkul men alla sög. Igen. Det var verkligen såå segt, gick ju inte at få igång något spel överhuvudtaget! Grr, på Hampe går det ju.. Sen drog vi i alla fall hem till Ewwe i Enhörna, typ ingenstans, och tittade på film igen. Säg att du älskar mig. Typ världens dåligaste skådespelare, men ganska bra annars..
Så idag, det enda jag har gjort är att jag cyklade en mil på träningscykeln. Har verkligen inte gjort någonting..:S Fast det kan ju vara skönt det med =)


Have a nice day, nu ska jag duscha!

Adding to the noise

Dagen började med ett trevligt litet salskrivningsprov. Är förvånad över hur bra det fick. Vet ju inte resultatet än, men det känns bra. Det flöt lixom bara på :) Sen var det dags för den efterlängtade klimatdebatten! Jag, Michis och Nanthin representerade Samoa/AOSIS (dvs de tropiska ö-nationerna). Det var typ lätt. Man skulle bara babbla om "vår" undergång och grejer ;)
Sedan var det estetisk verksamhet. Så frutansvärt oorganiserat. Vi i kompet skulle träffas trekvart innan, men vi började ju inte öva förrän en kvart innan den riktiga lektionen började :S Men det gick ganska bra, gjorde bara bort mig en gång, men det märkte inte Nanthin, så jag hoppas ingen annan gjorde det heller :P

<<Michis och Nanthin, mina tropiska vänner  =) (kolla in krigsmålningen)

Politicians

...Entropy and aching,
Where have we been aiming?
Everything is fading now,
Fading now

We are the faded,
Splintered and sedated
Everything is fading now,
Fading now

I pledge allegiance to a country without borders,
Without Politicians,
Watching for my sky to get torn apart

We are broken, we are bitter, we're the problem,
We're the Politicians,
Watching for our sky to get torn apart ...

Switchfoot <3

Switchfoot <3

Twenty-Four

Gårdagen började med plugg. Plugg, plugg, plugg.. Men sen fick jag lite trevligt sällskap av Elli, Ewwe, Carro och Jenni som kom och så gjorde vi oss iordning för kvällen =D
Sen drog vi till Fiia där resten av tjejgänget var, Emma, Anna, Lollo och två tjejer i Fiias klass, Malin och Ayla. När alla var där så drog vi till Couco Paso, stammisstället, och käkade pizza ;D Efter det drog vi till Fiia igen och körde nåt fullisspel. Fast jag, Ewwe och Emma tog det barnvänliga alternativet , SAFT! =D

På väg till IP så mötte vi ett par trevliga prickar, Jocke och Victor. Även Jacob, Tomas och deras gäng träffade man på=)  Väldigt trevligt att träffa alla igen, saknat dem massor! Och jag har faktiskt fått ett blåmärke efter min och Jockes catfight! xD IP var typ dött, så då drog vi hem till Fiia igen med en massa nytt folk i släptåg =)

Hemma hos Fiia började tjejkvällen bli mer och mer fest, men det var ju trevligt det med, röjde loss med Jenni, Elli, Ewwe och Ayla på dansgolvet ;D Och Elli och *****var såå söta ;) pusselipuss..

Yesyes, ganska trevlig kväll om man bortser från enstaka incidenter =)

Have a nice day!

RSS 2.0