Sleep don't weep

Ikväll blir det hos Jenni med Viv, Mall och Frall. Ska bli grymt kul, men kommer antagligen rulla därifrån.. Först en grymt god taco med hur mycket grejer som helst, sen en smashingly god ananaspaj följt av en massa godis och chips och på toppen av allt det ett smarrigt påskägg.. tur att man tränade lite igår i förebyggande syfte... :P

För övrigt kan jag ju tala om att jag, Blom och Viveka kommer krossa Jenni och Björk totalt i Singstar. Först har vi mig med min sångröst, sen Viveka med sin träffsäkerhet och sist men inte minst Blom med sin otroliga utstrålning!! Jen, Björk; YOU ARE SO GOING DOWN TONIGHT!!! moahaha..
Återkommer med lite mer exakta resultat..

Bye,

Such great hights

Sitter på en astrist mediekunskapslektion.. Jag är bara sååå seg, orkar inte göra något och jag stör mig på det gamla och fula Word.. så nej. Det blir inget gjort för mig denna dag, blir bättre hemma..

Annars har jag två godingar som har förgyllt min dag på mobilen. Är alltid lika trevligt med gratis sms :D

Just nu längtar jag bara hem. För jag ska hem och plugga = kolla på Desperate Housewives. Känns helt okej.

Bye

by the way, Felicia är bäst.

Salvation

Det är så sjukt skönt att prata av sig har jag märkt. Tack Sabine för att du är grym.

Kom hem ganska tidigt idag, ska träffa Carro sen i stan så det var skönt att få något i sig innan. Längtar efter min latte. Ska bli gott med latte.

Annars är jag så grymt imponerad av Jacob som har ett asbra band och som ger mig asbra låtar och låter mig få vara värsta vip. Tack du!

Bye,

Hero

Så var detta års melodifestivalande över. Charlotte Perrelli vann, inte helt otippat. Känns nog helt okej, men vore det inte grymt kul om bröderna Rongedal aka Banantvillingarna hade vunnit? Tyckte nog att de kändes mycket roligare att titta på och låten mycket skönare att lyssna på. Charlotte ser .. ut som plast.. låter ganska schlagervanligt, men man får väl hoppas att Europa kommer ihåg henne och röstar på henne ändå..

Annars har kvällen varit väldigt mysig, Ewwe med familj och några andra familjer var här och firade pappa = asgod mat, gött sällskap och singstar.

För övrigt så älskar jag min nya hårspray. Luktar som hallonsoda. Så nu vet ni det.

Bye,

Might have been hur

Sitter i en datasal och fördriver tiden tills träningen börjar. Hade just idrottslektion där jag och Carre hade volleyboll med klassen. Det var ju väldigt trevligt att Malin, Jenni och Viveka gav mig så mycket moraliskt stöd och var verkligen där för mig och lyfte lektionen MED DERAS FRÅNVARO! Tur att Björk i alla fall är en trogen vän. Även om jag aldrig kommer glömma vad hon och alla andra gjorde i matsalen. grr....

Snart är det Friskis som gäller med Felicia och Ewwe.Ska bli riktigt gött faktiskt! :D

Bye,

Your Eyes Open

Sitter och väntar på att en mediekunskapslektion ska ta sin början. Kommer förmodligen bli ganska slappt eftersom vi håller på med vårat TVarbete. Jag on Desperate Hpusewives så det blir nog okej. Sen väntar ett lååångt hål och sedan den fruktade lektionen.. spanska.

Hade just det otroligt jobbiga idrottsprovet. 40 frågor om träning och kost och skit. Man fick ha 23 fel för ett mvg så mitt hopp är inte helt ute, men inget att räkna med, det är ju ändå Bengan. 

Annars händer det ingenting, mitt gråa liv går vidare som alltid. Förgylls av flickorna. Och soyalatten.

Bye,

Candela..

Sitter och lyssnar på de ljuva tonerna från låten Candela.. XD En låt som vi kanske ska använda till salsan.. värsta karnevalgrejen alltså. Jag och Nanthin kollade lite musik idag till våran heta dans. Vi fick tillochmed snurren rätt, tack vare Björk. Så nu känns det ganska bra, vi har äntligen kommit igång. Kommer bara se så sjukt fult ut när man går runt i början och viftar på armar och typ sticker ut höfterna lite här och var. Men ska det vara salsa så ska det!

Efter skolan drog jag och Felicia till café Bacino och fick vår efterlängtade soyalatte. Så sjuuukt gott, man går verkligen runt hela tiden och längtar efter den. Så satt vi och pratade ett bra tag om allt och inget. Alltid lika trevligt.

Sen ringde jag till min ventilation, Sabine, och pratade typ 3 kvart med henne. Är alltid så mys att prata med henne. Har verkligen börjat prata en massa i telefon på senaste. I söndags var det också Sabine i typ lika länge, 40 minuter något, sen igår Felicia 40 minuter och efter det Jenni också mycket mycket längre än vi brukar. Så Sabine nu. Trevligt. Thank God för Comviq Kompis! :D

Dags att plugga till bajsprovet i idrott då..

Bye, 

East to west

Ja, så fick jag min promenix i alla fall. Hade först tänkt ta en promenad med Felicia, men hon svek mig för en bikini. Så när mamma skulle hämta mig så gick jag från Wendela Hebbe till Gröndal för att mäta henne lite. En skaplig promenad på 30 minuter. (jag gick inte i rask takt)

På bilresan sen så säger mamma någonting om något vi ska göra som hon vägrar berätta vad det är, förutom att det är "beror på hur man ser på det"-roligt och "nödvändigt". Vad kan det vara liksom?? Jag är så sjukt nyfiken, men jag slår vad om att det är något i stil med att släpa iväg mig till arbetsförmedlingen eller något.. :P Vore inte alltför förvånande.. :P

Nu måste jag göra den där jämförelsen i engelskan, har verkligen ingen lust!

Bye,

Shut us down

Woow, nu har jag lärt mig att designa lite.. Känner mig ganska stolt och tacksam till Michis.
Annars har dagen inte varit speciell alls, missade första bussen och höll på att missa den andra, haft tråklektioner och garvat åt Viveka.

Dagens fråga av Viveka: "Josse, kan du lukta på min armbåge?" Den tjejen är speciell, men jag tycker om henne. Skolan vore ingenting utan Vivekas kommentarer och funderingar!

Annars ska jag typ göra ett arbete om Desperate Housewives, känns ju rätt okej faktiskt! Och ett om Ku Klux Klan och ett om inflation. Och 100 till som jag inte orkar räkna upp.

Efter skolan blir det café Bacino och soyalatte med Gurri. Ska förhöra honom om hans dejt ;D

Bye,

Best i'll ever be

Naturprov imorgon på nästan hela kroppen. Kan typ lite så det blir råplugg för mig ikväll.

Imorse var det dans utan Nanthin, gick ju verkligen bra eftersom vi har valt salsa som är en pardans. Så istället lärde jag mig "baby freeze" av Malin x 2 som har breakdance och agerade pyramid till Viveka och Frida som har chearleeding. Det roligaste var när jag stod allra underst, mellan Malin och Malin, med Jenni på ena sidan av ryggen och Viveka på den andra sidan av ryggen och Frida ovanpå dom. (Jag hade alltså 3 pers på min rygg) Då börjar Viveka gnälla om att det gör ont. Jag har liksom 3 pers, hon har en :P Lite klen tror jag ;)


Frida
Viveka Jennifer
Malin Josefine Malin

Plugg och städ väntar. Bye.

RSS 2.0