Better than this

Hjälp, jag har tagit hem 4 par glasögon på prov. Kommentera gärna vilka ni tycker sitter snyggast! :)


The Lovers are Losing

Dagens positiva:
Sovmorgon till 07.45
Keanes nya - to die for!
Nästan ingen riktig skola
Hem till Malin och filma när vi testar spel
Heeeeelgalen buss och tågresa med Galen-Viveka :D
Keane igen
Bokad synundersökning

Dagens negativa:
Axelont efter att ha burit kamera och stativ hela dagen
Plugga geografi
Inte få spela spel, utan baara filma
Sådan sjuk trötthet
Plugga geografi igen
Och plugga geografi

Fri som en fågel

18

Memory

Dagen D närmar sig med stormsteg och jag väntar fortfarande på stunden, när jag känner mig vuxen, när jag kan lämna livet som liten efter mig och när jobberbjudandena dimper ner i brevlådan. För det är så det blir när man blir 18, eller hur?

Denna helg kommer bli hektisk tack så mycket, men det gör absolut ingenting. Jag kommer ju få min belöning i alla fall, en belöning för att jag föddes. Även kallat födelsedagspresent. Det sura är bara att min käre vati åker till Indien, Bangalore, dagen efter. På söndag. Och lämnar mig hemma. Tack för den..

Annars är jag nere i förvirringens dalar av plugg, praktik och utan vänner. Självklart  har jag vänner men när min käre vän Evelina utbrister igår att det märks att jag inte har släppt loss på ett tag undrar man ju självklart vad hon syftar på, har hon rätt, vad håller jag på med? Dock är det där pluggandet i andra änden av dalen, även om de borde vara bakom mig.

Dagens filosofiska ord, Bye från en 18årminus1ochenhalvdagar-ing

This is me

Idag älskade jag mitt jobb! Dagens uppdrag var att ha hand om Ruben Dernulf, en 4,5 månaders bebis! Helt okej om jag får säga det själv. Jag är mer eller mindre kär i honom, speciellt när han tog tag i mitt hår med båda händerna och burrade in sitt ansikte i mitt, typ pussade fast på bebissätt. Jag smälte och blev en pöl på marken!

Ikväll blir det att vara hemma med familjen. Pallar inte att dra någonstans nu för jag är så sjukt trött så det är säkrast.. Annars vet man aldrig vart man vaknar någonstans..

Godnatt och bye,


Music's in my soul

Idag när jag satt på tåget till Älvsjö helt ensam och utan musik i öronen så kom jag på hur mycket jag älskar att åka tåg. Det är rent utav plågsamt att gå av. Jag älskar att sitta i min egen värld på ett varmt och skönt säte och bara åka liksom. Och jag menar det verkligen, jag blir typ deppig när jag inser att det bara är två stationer kvar och sen är jag framme.

Annars är praktiken skön, idag hängde jag emd Roger överallt ochvar den idylliska praktikanten. Jag bar, fixade kaffe och markerade saker. Eftersom det var på PMU så var det helt okej. Det var kul. Sen skulle jag iväg med en fotograf och en reporter och filma en öö tant på Hem&Villa-mässan. Det var också helt okej fast det låter dötrist. En helt okej dag med andra ord. Plus att jag fick sovmorgon.

Bye,

Death and all of his Friends

Allt för dig Alex och ja, jag är noob, men jag skäms inte för det.

Idag på praktiken:

Micke med lusig blick i ögonen: "Jossan, nu får du ta stativet. Jag vill inte skrämma dig men det är värt 70 000."
Kul. Kul att jag får släpa runt på megadyr utrustning som höll på att ta livet av mina armar eftersom de inte är konstruerade för att släpa runt på 100 kilos grejer. Typ.

Annars är praktiken kul. Har blivit riktigt tajt med ett par lampor och dess blåa hölje. Och med teamet också.

Bye,

Yes

Idag var vi bra. Riktigt bra. Vet att det inte ska vara fokus på det men kunde inte hjälpa det, vi var bra. Tack Joel, Junior, Ewwe, Jessica, Alex, Marcus och Linn, you're freakin awsome.

Igår gifte sig Elin, vilket ju är väldigt roligt och trevligt för henne. Jag låter jättesarkastisk men jag är inte det. Kanske något avis..


Bye,

Cemetries of London

Har så ont i huvudet och är sjukt trött. Vill helst bara stanna hemma, men jag vill inte missa cellen idag, speciellt som Patric kommer och snackar med oss sen, toppen ;)

Är skyldig petnoga-Ewwe en ursäkt, förra inlägget skulle ha hetat "Violet Hill" men jag råkade peta dit ett "n". Även skyldig Felicia att säga att jag faktiskt vill fika med henne med.

Annars har jag precis haft mitt första religionsprov och det är jättekul att han har med saker som han inte alls har tagit upp. Jätteroligt.. Jag har även insett att jag kommer att bli pank denna månad. Också väldigt kul. Om det är någon mer som har något kul att bidra till mitt liv så vore ju det roligt också.

Bye,

RSS 2.0