2008

Unite. Vad ska man säga! Vad gryyyymt mycket roligare år detta år än förra. Med friare, kakburkar, disco, fett med röjj, singstar, möten, chipspåsen, roliga människor. Detta år var heela festivalområdet på samma ställe, vilket gjorde det lättare att hitta människor att vara med, nya alltså. De jag lärde känna lite granna var Simon, Kak-Simon, Anna, Sara och Herman och Samuel (goetlänningar). De sistnämnda pratade sååå roligt. Typ mjölkrusk (mjoelkrosk) var tydligen milkshake??

Och sen denna evinnerliga kakburk. "Vem tog kakan ifrån kakburken, nummer 8 tog kakan ifrån kakburken. Var det jag? Just så! Inte jag! Vemdå?..." Aa, ni som inte var med kanske inte fattar något, men det var sjukt kul i alla fall. Sen var det sena nätter till 2 alla dagar utom nyår då det blev 5.

Singstarutmaningar mellan mig och Jessica och mig och Ewwe. Och jag fick 9660 på Tusen och en Natt:D:D
Sen var det workshops. Vi valde då sång med Louise Bjurling och fick en snabbversion av en sånglektion. Det gck nog ganska bra för mig för det var inte så väldigt stora saker som hon sa till mig :) Skiiitroligt.

Nyår var bäst. Embraced spelade och var asbra och fick med folk så det blev värsta röjjet framför scen, sen var Tobbe & Johan bäst i sin hiphop-tolkning. Godis var överallt, men eftersom jag inte tänker äta så mycket godis gav jag allt till Mathilda och Ewwe.

Många sjuka kort blev det också. Sabine höll på med ljuset hela tiden för det var värsta lamporna där. Så det blev många sjuka kort och många assnygga. Gå in på sabinesvanell eller Jessiicca på bilddaboken.se för att se min nyår ;)

Trött var man i alla fall efteråt. Sov väl ungefär 20 timmar denna natt. :P

Bye,

Los comentarios
De: sabinesvanell.bilddagboken.se

fett länkad!

2008-01-02 @ 21:17:01
URL: http://sabinesvanell.blogg.se

¿Quieres comentar el aporte?

Nombre:
¿Recuérdeme?

Tu dirección de correo electrónico:

URL/Tu dirección de blog:

Comentario:

Trackback
RSS 2.0