Somewhere only we know

Ååååå vad lycklig man är att tillhöra världens bästa klass! Idag på drakbåtsrodden vann vi överlägset över en klass med nästan bara killar, själv går man i en klass med två killar och resten tjejer. ÖVERLÄGSET verkligen!! :D

Nu befinner jag mig hos min favorit-Ewwe som har bal ikväll. Jag fick det mycket prestigefyllda uppdraget att sminka henne och när jag testade igår blev jg verkligen nöjd, hon kommer lätt vara vackraste på balen! :D Kul att min kväll kommer spenderas hemma, i min säng, med en dator i knät och de sista inlämningsuppgifterna upp över öronen. Har iofs bara två betyg som jag måste rädda, de andra kan jag inte göra något åt :) Men vi hoppas ju på MVG för hela slanten eller hur? ;)

Kommer bli en fruktansvärt grymt otroligt bra. Lördag morgon åker jag med Marcus familj upp till Djurgården för att äta och gå runt där och mysa, sen hem och göra sig iordning snabbt och dra till Huddingegängets studentfest. Söndag blir väl först Mirres konfirmation och sen iväg till Nykvarn på lite födelsedagsfika hos Blom med tjejerna :D Kan knappast inte bli bättre ;)

puss.

Everybody's changing

Nu har jag varit hemma i två dagar från skolan för att jag inte har en enda nödvändig lektion. Och kanske lite för att jag inte har några husnycklar och tänker lämna huset olåst.

Jag har varit mycket duktig i alla fall och med lite hjälp av Marcus gjort drygt 100 chokladbollar till min kära student! :D Nu börjar det dra ihop sig och jag är så pepp på den dagen så jag vet inte var jag ska ta vägen. Ska bli så kul att en massa kompisar och släkt och folk kommer för att fira mig, och flaket och champagnefrukosten och allt! Hoppas bara inte några omogna människor kastar ägg och sånt :/ Det är bara så onödigt.

Jag börjar även få lite panik på mitt jobb. De ringer ju aldrig!? De skulle ringa i maj, men icke! Börjar snart tro att de tog fel på person, men hon sa att jag hade jobb :/ It sucks. Att vänta.

Annars har jag i alla fall köpt en jättesöt, enligt mig, klänning som jag tänkte inviga på lördag när jag ska på studentfest i Huddinge och kanske även använda den till studentkvällen som kommer tillbringas på Torekällberget ;) Hoppas på en grymt bra kväll :D

puss.

The Fear

Så är det långhelg, fast snart slut. Känns som man har helg hela tiden nuförtiden eftersom man knappt har några lektioner längre. Alla lärare är borta typ och man behöver inte gå på vissa lektioner för det är några andra som ska redovisingar. Sjuuukt skönt. De senaste dagarna har bara varit massor och massor av välförtjänt slapp! Jag och Linn är ensamma hemma över helgen och enbart slappar, hyr filmer, läser, gör ingenting, förutom nu. Måste städa och skit, men ikväll kommer Reebs och kanske Felicia och förgyller vår dag :)

Marcus är på ett kristet skateläger nu över heeeeeela långhelgen så jag får inte träffa honom förrän på måndag eftermiddag. Bläääää, vad trist det ääääär. Fyra dagar..

Puss.
Förresten så tror jag att jag har gått och börjat gilla Lily Allen.

I don't know what's right and what's real anymore
And I don't know how I'm meant to feel anymore
When do you think it will all become clear
'Cause I'm being taken over by the fear

Love Story

Oj. Oj. Oj. Jag kan ju helt öppet erkänna att jag trodde inte en människa var intresserad av min stackars blogg som har fått lida bortom ensamhetens dalar i nästan två månader nu. Men efter ett par kommentarer, både på bloggen, via sms och på riktigt så blir det väl dags nu. Dessutom mutade jag Marcus med att om han pluggade så skulle jag skriva. Så, nu var han duktig så ska väl även jag hålla min del av avtalet :)

Anledningen att jag inte skrivit är nog att jag inte har haft något speciellt att skriva om. Livet går vidare som alltid och det är inte ofta några stora sensationella saker som händer liksom. Just nu håller man på för fullt att ta studenten och kämpa för de sista betygen medan man ska hinna med alla 100-tals fester, träna OCH sola(hehe dove BUS) så man blir snygg i klänningen samt träffa Marcus och alla kompisar med jämna mellanrum. Vilket för Marcus del betyder.. varje dag.

5 månader har jag varit tillsammans med jordens underbaraste kille nu :) Sjukt lycklig att ha honom. Han är så ärlig och rak när det gäller vissa saker, vilket jag uppskattar sjukt mycket för bara då kan man ta tag i det. Och mina kära vänner som släpar med mig till spinningen varje vecka även fast jag egentligen vet hur underbart skönt det känns efteråt.

Alltså lever jag och är grymt lycklig. Bara jag inte vaknar upp och inser att det är en dröm. I så fall vill jag fortsätta sova ett tag till.

Pusshej,

And there he goes, so perfectly. The kind of flawless I wish I could be
<3

RSS 2.0