I'll come to you

hm, så kommer man hem från en helg på Öland. Var mycket skönt ibland, vi drog ner till stranden och så. Annars var det lite dött .. ibland. Var på en liiiiten konsert på fredagkvällen.. tror jag det var. Var bra, känner gitarristen så..:) Annars är det enda jag har att berätta om den helgen att jag jag har övningskört två gånger, en ganska bra gång och en ganska misslyckad. Råkade bara köra ner i diket en gång och sedan få motorstopp på en 90-väg. Bravo mig! Annars är jag obesegrad i Yatzy. Skitbra. Utmaningar välkomnas :P Kanske. Är för övrigt dödligt trött, vilket kanske märks.

Have a nice day.

Vacation

yes, äntligen sommarlov :D har iosf varit det i 2 dagar nu. MUMS. vi slutade i tisdags och blev bjudna på juice och GOODIS, asmycket, klassen orkade inte ens äta upp det. Katastrof.. men vi var tvungna att säga byebye till Peter som drar. :S tragiskt.. senare på kvällen drog alla guldklimpar i klassen till Felicia och småfestade lite :) det var jättemysigt, det blev lekar och dricka (några) och studsmatta.. HAHAHA, Jenni var så söt. Typ levde på dden studsmattan.. hon var så lycklig där :P Sen drog de flesta till McDonalds 22.00 typ på kvällen. Käkade lite hamburgare och myste och pratade lite. Sen drog vi hem.. sen var det sommarlov.

Igår så tittade jag bara på TV och sov, tills Carro kom vid halv tre. Sen såg vi på Harry Potter 4 och fikade. Sen drog jag till Bine på släktkalas. Firade lite att hon hade gått ut 9an :) väldigt trevligt, fast jag bara kände henne, hennes föräldrar och Julia :P

Dagen kommer nog tillbringas med systern. Vi ska bada, shoppa och myyyyysa.

Byebyebyebye =)

Chasing Cars

GRATTIS Erica och Gustav. De tog studenten idag :D Var hos båda två! Massa go mat och trevliga.. öö.. presenter fick de :P Jag, Ewwe, Bine och Julia drog först till Erica och sen till Anna och Gustav :) Mucho mucho trevligt :D Där hittade jag ett par grannar faktiskt som körde hem mig.=)

Annars spenderade jag dagen först med mamma på stranden, sen på stan med Bine och sedan 2 av hennes kompisar :) Vi drog runt lite, kollade på alla galna studenter och käkade nektariner :) Majs värre ;)

Trivseldag imorgon, ska grilla och ha kubbturnering med klassen! :D Sen bär det av mot två till studenter ;D

Have a nice day

Hitchhikers Guide

Om ni är intresserade..

Ditt namn:
Josefine
Längd: 166,5
Spelar du något instrument: Yes box. Piano, bas, liiite gitarr och trummor :)
Vem är snyggast: Det du..
Vem vet mest om dig: Evelina Rosell
Vad vill du ha just nu: Pengar, roligt och somarlov
Vilka sjukdomar har du: Absolut psykiskt instabil!! Neeej, menä'r typ laktosintolerant?

Känner du en snygg kille: Ett par stycken faktiskt
Har du körkort: Nej, får papprena vilken dag som helst nu =)
Åsikt om jultomten: han tycker jag om :D
Vill du gifta dig: självklart!!!
Tycker du att du är attraktiv: not really.. :P
Din hårfärg och frisyr: mörkt, ganska långt hår. lite uppklippt med snedlugg.
Skolväska just nu: En från kina :P

Har du glasögon: no
Hur ser din plånbok ut: En svart med rosa prickar
Favorittv-program:House äger ;)
När ska du festa nästa gång: Hm, om man tänker så som jag räknar som fest så på tisdag :)
Vad köpte du senast: Studentpresenter till massa :)
Hur mycket pengar har du: just nu är det inte mycket. några hundra.
Hur svarar du i telefonen hemma: Josefine
Senast kramat: var nog Sandra tror jag..
Stjärntecken: Våg
Ögonfärg: Melerade

Kroppsform: Päron :(
Kall favoritdricka: Multivitaminjuice och mjölk typ ;)
Varm favoritdricka: Latte
Alkoholhaltig favoritdricka:  cider!
Säger ofta: helt enkelt, vad i hela fridens namn, asså, typ, lixom. 
Saknar du någon: mhm, många faktiskt
Du fikade senast: idag :D 
Senast sedda film: vet inteee

Hur känner du dig nu:
jättetrött och förkyld
Kan du laga mat: MVG lätt!
Vad pluggar du: Sam media ;)
Vad tycker du om fötter: Hm, de är inte alltid trevliga
Är du smart: Ja.
Snarkar du: Never
Är du aktiv i skolan: Mucho activo :D
Lesbisk: Hetero, so no
När och varför grät du senast: för någon vecka sen för jag fattade inte naturen :P och så var jagså ARRRG på Anders!!!


Our deadweight

Totaaaalt värdelöst. Tog 12.17-bussen in till stan för jag hadde sovmorgon. När jag sitter och väntar på nästa buss (är redan i södertälje) så får jag ett sms av Nanthin, vi har redan slutat. SÅÅÅ värdelöst att ta sig in till Södertälje nmär jag kunde solat eller gjort något annat lika betydelsefullt?! Aja, min bror fyller i alla fall 7 år idag, så GRATTIS världens sötaste William! =)

Hade slöktmiddag nyss. Mathilda roade sig med att skriva "Hej sötnos" till alla killar på min msn när jag var borta..:@ Ägnade heela eftermiddagen att förklara mig. PINSAMT!!

Bajsallergi. Har typ blivit pollenallergisk igen.

Have a nice day, especially you Tomas!


One run

Har precis kommit hem från ett underbart träningspass. Hade typ sträckt mig i låter så höll på att dö, men annars var det asskönt. Jag, Ewwe och Felicia lyckades släpa med oss min latmask till kusin. =)

Och jag är såå glad! Allt som ska vara inlämnat är inlämnat. Jag kan äntligen pusta ut och bara dega! Jag blev tillochmed kallad pluggis! Då har det gått långt.. Hade betygssnack med Cándido och Kjell idag. Mucho mucho nöjd måste jag säga ;) Hoppas bara man orkar hålla allting, eftersom de bara är omdömmen. Och jag har än en gång blivit så arg på Anders att jag bara har lust att ställa mig och skrika på honom tills han typ.. ja.. lämnar mitt liv!! No me gusta Anders..!! OCh så ska Jonna och Peter sluta. De är de allra bästa lärarna om man frågar mig, höll ju på att börja grina och grejer..:P:( UUUSCH, blir Anders min mentor då DÖÖÖÖR jag. (Internskämt)

Snart är skolan slut för denna gången. Som otur är kommer den tillbaka i höst S:

Have a nice day

Restoration

Japp, nu vet jag inte om jag har så många Switchfoot-titlar kvar att döpa mina inlägg till så jag har tillfälligt bytt till Sakta. :P

Igår var Ewwe och hennes familj här. Vi ska tydligen vara i Danmark tillsammans i 6 dagar =D Asmajsigt! Värsta 4-stjärnigt hotell och grejer =)  längtar, denna sommar kommer bli rooolig! Först Hampe en vecka med massa söta kompisar och förmodligen ett gäng nya, sen en vecka att bara sega hemma, sen Danmark och Legoland med Ew, sen Frizon (:D) och sist men inte minst, förhoppningsvis, Beach 2007!! Skojigt i say ;)

Denna dag var väldigt trevlig. Skulle ha hand om fikat i kyrkan, jag och Ewwe hade bakat muffins. Så vi sprang runt där i cafeet och fyllde på påtår och grejs :P Majsigt värre! Men tyvärr kunde jag itne hänga med till Nancy's för min bror behövde övervakning. Så jag lade mig och solade massa :D Asskönt det med. Hoppas att jag har fått lite färg i alla fall. Skola imorgon.. bajs.. är inte färdig med matten än..:S

Have a nice day

Love is the movement - Switchfoot<3


The Blues

Ja, nu har jag fåttklagomål IGEN! Denna gång från den gula sidan (mitt lag) vi vann med 5-2 över röda:P

Vaknade vid 1 idag så har inte hunnit göra mycket, tänkte städa och sedan gå ut och sola lite :D Ewwe + familj tänkte komma på besök om ett tag. Vi ska ju nämligen till Danmark (Legoland) tillsammans ;) Men jag missar Sakta och Mainstreet på Jesusrock :( DOm är typ bra. Och Jacob och Richard är ju med i Sakta. Mäkta imponerade ;) Men men.. solen lockar!
Byebyeee

RSS 2.0