Something more

Jag får panik, är inte färdig med englskaprojektet och det ska vara inne imorgon :O :( Usch usch! No me gusta el engelskaprojekt!

Sitter just nu hemma hos kusinen med henne i knät, tungt men trevligt. Hon är så knäpp, nu håller hon på att jämföra magrutor, men har hon några, NEJ xD

Igår vad askul, Södertäljegänget drog till Filla i Stockholm. Var värsta draget :D Köpte skivan också! Sviiiinbra. Träffade Huddingegänget, fast de flesta var så sega därifrån :P Men vi hade trevligt i alla fall. Joels dans var ju inte att glömma xD Typ hoppade in i folk och spratt med armar och ben xD Hahahahaha..

Längtar tills imorgon, VALBORG med tjejerna ;D

Nu skulle vi tydligen äta Mathildas paj, smaskigt! Haha, fast jag fick nån skoj röra med have, socker och rabarber xD

Pappa kom precis hem från Kina. Hade med sig en massa trevliga presenter som vanligt =D Jag fick ett par solglasögon, ett pärlhalsband, massa trosor och strumpor. Lillebror däremot fick typ en helt ny garderob ;) Men men, är man äldst så är man :)

Have a nice day, People!

Learning to Breathe

Veckans filmfestival avslutades med 'Crouching Tiger, Hidden Dragon'. Ganska bra, men äkta kinesisk actionfilm. De sprang runt i träden och fäktades med svärd och grejer. Men ganska söt ändå =)
Efter filmen drog jag, Felicia och Ilse till maren där vi åt lite mat, jag smakade på en hemskt äcklig havredryck (notera havre) bläää, fast mackorna var goda och solen var varm :D
 
Sen drog vi till Ragnhild där vi möttes av en strålande glad Emma och lite senare en nästan lika glad Ewwe. Var jättetrevligt att få se hur det var i deras skola, fast Emmas religionslärare var ganska kul ;D Sen ser jag Elli i dörröppningen och hennes min var ju så söt. Hon typ hoppar upp och ner och ger mig en bamsekraam! Det var ju trevligt. Och jag förstår en massa som hennes spanskalärare sa :D Han var nog lite bättre än våran Candido :P Fast vem är inte det.. jo.. LUBIN! Vi var på treornas mösspåtagning också :) Fast jag brände mig på fötterna :S
(oh no, jag tror jag är smittad :'( )

Sitter nu och försöker göra lite på engelska-projektet. Går ganska segt, men jag har ju börjat i alla fall :) Ursch, ska upp tidigt imorgon och vara barnvakt åt min lillebror.. kul.. Fast nu är det inte långt kvar till valborg ;D Då blir det fest med tjejerna och kommer förhoppningsvis träffa massa andra från gamla klassen :D

Have a nice day


Only hope

Grrr, jag blir så arg! Min cp-mobil funkar ju inte!! :@ Kanske beror på att jag råkade slänga den ashårt i marken, men det ska den väl ändå tåla? Det skulle ju vara kvalité på den!! Fick den ju dessutom på min födelsedag, så så gammal är den inte!? Ursch, jag har bara lust att slänga den i golvet igen, vem vet, den kanske börjar fungera då :@

Näst sista dagen på Roxy. Jag kan ju inte säga att jag kommer sakna det speciellt mycket.. det var väl skönt att inte göra något, bara kolla på film.. men man blir såå seg! Jag har typ inte orkat göra någonting, typ solat.. Fast i dag så pluggade jag faktiskt. Har äntligen börjat på mitt engelskaprojekt :D No me gusta el engelskaprojekt..

Sista filmen imorgon skulle tydligen vara bra, trevligt som omväxling.. sen bär det av till Ragnhild :O Hoppas det inte smittar.. ;)

Have a nice day (eller night)

Home

Idag var temat svart-vitt på bion. Vi såg först Touch of Evil. Ganska okej för att vara 50 år gammal faktiskt. Dock något seg.. sen var det lunch. Jag och Felicia busade lite och satte oss vid restaurangens bord, fast vi nog inte fick det :P Men men, det var gött i alla fall. Kul att se hennes veckra min när hon smakade på min laktosfria mjölk xD Den tyckte hon inte om kan jag säga.. Sen såg vi på Sjunde Inseglet. Så fruktansvärt otroligt meningslös film! Helt obegripligt varför man gör en sådan film överhuvudtaget. Det hände ingenting förutom att döden dök upp lite här och var. Fast det var lite äckligt när pestmännisko-täget kom och piskade sig själva. De var creapy..

YES, ska äntligen få amnäla mig till Hampe, typ vääärldens underbaraste plats på denna jord! Nästan.. bästa lägret i alla fall. Hade såå kul förra året och året innan det så i år blir nog ännu roligare eftersom vi känner några till nu, från Norrköping. Skoj skoj, längtar så sjukt mycket! Enda kruxet är boplats.. som förra året.. vi är typ massa från Södertälje som ska åka, som inte har någonstans att bo. Nån som har husvagn att hyra ut? :P

Ursch, måste ta itu med detta engelska-projekt som kommer ta livet av mig :S

 COSY!!

Don't be there

Jah, första dagen i biosalongen. Vi såg först "Taxidriver" som var så sjukt tråkig och råknäpp, sen var det lunch på Nancy's =D Sen såg vi en film till, Garden States. Faktiskt ganska bra, speciellt om man jämför med den första. =) Väldigt slappt och skönt.

Träffade Fredrik/EA sedan. Det var trevligt, vi var ute och gick en massa. =) 

..Have a nice day..

Incomplete

Igår var Södertäljegänget på lägereko på Ekerö. Det var faktiskt förvånansvärt fräscht där, fast de inte har några pengar :P Där åt vi en massssa mat och några blev blöta i baken :D Det var askul :P Sen när vi väntade på något, kommer inte ihåg vad, så hade vi piano-battle. Det stod mellan Pelle, Victor, jag, Jocke K, Andre, Evelina Landh och Evelina Rosell :) Andre, skönaste kommentaren; Detta är den senaste från Darins nya skiva! Och så börjar han spela Blinka lilla stjärna xD Men enligt Magda så vann jag :D:D:D Gött..

Imorgon och hela veckan framåt blir det filmfestival, I love my school, asskönt! 2 filmer per dag.. kanske inte de bästa men trevligare än skolbänken! Najs najs..
Åå, vad kul det ska bli att träffa Jenni imorgon. Jag har äntligen hittat någon som inte blir sur när man retas med en på riktigt, men någon som är sååå kul att reta i alla fall! Jenni (L) ***** (moahahahaha(kan garva åt denna roliga situation 4-ever))

Have a good day, People!

Golden

Idag vaknade jag klockan 09.15. Sovmorgon! :D Började 12.00 så det var asskönt. Fast när jag kom till skolan visar det sig att Peter (natur) är sjuk och att Jonna (matte) skulle på möte, så vad var det då för vits att gå till skolan?? Hmm.. trevligt att träffa alla så klart, men ändå. 1 timma i skolan var ju lite onödig.

Är lite stolt över mig själv, jag har sökt jobb! På något hotell typ... hoppas hoppas!!

Längtar inte till morgondagens spanska kan jag ju säga.. å, hatar det! Candido är typ asläskig och tvingar en att översätta saker man inte kan om man inte är spansktalande, vilket jag inte är. Och dessutom alla naturnördar.. åå! VILL INTE!

Haha, nästa vecka kommer bli såå skön. Jag ska, på skoltid, gå på bio 2 gånger i veckan!! Det skulle typ bli klassiker och blivande klassiker, men ändå! Mycket skönare än skolbänken :D Och picknick varje dag med Jenni och Viveka :D gött..

Have a nice day.


Yesterdays

Yes, äntligen fick jag min efterlängtade träning :D Såå skönt det var alltså! Nu tänker jag aldrig mer svika Friskis :)

Ganska trevligt att komma tillbaka till skolan. Orka vara hemma och inte göra något.. Annars hände inte så mycket, förutom att jag fick asbra på spanskaprovet :D Haha, sen var det ganska kul på engelskan när Anders vår lärare skulle få oss att bli tysta, bara det att Anders + SPMe1 = Soooo not true :P Den dagen klassen kommer överrens med han är halva klassen döda :S xD
Typ 1/3 står och skriker på han, 1/3 sitter och asgarvar åt eländet (jag typ) och resten sitter tysta och kollar på. Det är ganska kul :D Och samhällen ska vi ju inte tala om.. vad tror ni att vi gör? Jo, vi fikar. Varför det? Jo, för han är sugen. Hm, det måste vara något fel.. men men, fika är ju gott =)

Have a nice day.

The setting sun

Aaaasskön med värmen, har precis kommit in från att ha legat i någon timme och solat med Ewwe :D Och jag fick även äran att hoppa studsmatta med hennes urgulliga 3-åriga syster Alma :D Så sööt :D Sen kom Felicia och lyste upp vår dag =)

Fast nu ska Ewwe och Felicia lämna mig i denna håla, även kallad Enhörna.. de ska träna, vilket jag också vill. Men jag är fast här för jag måste kolla på mina föräldrars konsert typ och dessutom är spinningen så dyr :( Längtar tillbaka till träningen... och Hampe.. och sommaren...<3

Have a nice day..

Oh! Gravity

Igår var aaaskul! Södertäljegänget skulle till Norrköpings kyrka med Patric. Först går vi in på Pressbyrån där och vem får man se? Jo, Marie Lindberg, från melodifestivalen :P Inteså coolt, men ändå lite coolt. Sen var vi på möte, hade dock hört den predikan två gånger förut, men det gick ju bra ändå. Sen var det fika och vi blir typ tvingade att sitta vid några Norrköpingsbor vid namn Dennis, Rickard och Alex. Det visade sig att alla tre var assköna, så då satt vi typ och asgarvade åt dom hela kvällen. Sen följde dom med till McDonald's och så garvade vi lite till :) Det var faktiskt riktigt kul :D

Denna dag har varit såå skön, typ 35 grader i solen så jag har legar ute och solat heela dagen. Asskönt :D

Saknar Hampe..


Awakening

Haft en jättetrevlig dag idag, vaknade lite tidigt dock men det kan man faktiskt offra :)

Träffade Evelina och Felicia i Södertälje och åkte sen till Stockholm. Där hittade jag en ganska söt tröja på Gina Tricot, gul som allt på senaste tiden.. Sen gick vi in på Zara och får syn på en föråldrad fjortis. Håret färgat platinablondt (inget fel med det) men sen så står hon och visar halva magen. OCH har typ 7 nyanser brunare foundation än vad någon levande männniska matchar med. Askul, den var typ svart. xD Fast det goda humöret sjönk kraftigt när jag insåg att inte en enda normal affär har en vanlig, stickad, grå kofta med knappar. Grr... jag slår vad om att tillochmed Södertälje har bättre utbud..

Befinner mig just nu hos Bine med Ewwe och Rebecka. Vi kollade precis på några Hipp Hipp-avsnitt och tänkte sen sova över. Majsigt I say..:)

Burn out Bright - Switchfoot

I dare you to move

Jag trodde att jag skulle vara stark nog att motstå denna våg av bloggar, men så var inte fallet. Men välkommen i alla fall =)

Denna dag har verkligen varit död.. har inte gjort något annat än suttit på msn... fast det var ju ganska trevligt i och för sig, trevliga människor och så.. men jag hade nog föredragit att göra något. Jag hatar så fruktansvärt mycket att vara hostig och förkyld just nu, nu när man kunde ha hängt på Friskis & Svettis. Hade varit så skönt, längtar verkligen till träningen. Och konstigt nog till skolan.. jag måste ha blivit knäpp. Är säkert den uteblivna träningens fel. arrrrg!

Awakening - Switchfoot (me like)

<< Josefine Degeryd

RSS 2.0