Hot Rodd

Om "en omjölkad ko som inte kan spanska" vill ge sig till känna kan det hända att man blir nerbjuden, men jag bjuder tyvärr inte ner anonyma kor.

Momento

En jobbig grej med Marre är att eftersom det är så väldans mycket nytt och massa intryck hela hela tiden så åker känslorna upp och ner som en berg-och-dalbana. Känns lite konstigt att man i ena stunden har jättekul med folk och i nästa inser man att man har känt dom i knappt tre veckor och de flesta känner man inte på djupet.. Jag antar att man lär sig mycket av att umgås på det sättet, men det är inte riktigt vad jag är van vid.. men det får väl ge med sig antar jag. Men nu skulle det vara skönt att komma hem till folk man faktiskt känner sen år och dar och det ska bli riktigt skönt att Marcus kommer i helgen och nästa helg tillsammans med Linn :)

PUSS

California here we come

Så då har man varit duktig igen!! Idag blev det en skönt pass som käraste Hanna tog med sig på DVD. Igår blev det en megapromenad MED stavar och med Hanna och Rebecka OCH en promenad med Ellinore och i lördags blev det en promenad till i solskenet. Känner mig lite duktig, men det avtar tydligen med tiden. SÅ det är bäst att passa på medan man är ny och fräsch :)

Ladies and gentlemen, jag har snöat in mig på en ny grej, det som alla nu har snöat sig in på på Marre, .. finn crisp!! Det är ungefär det godaste man kan äta och enlig min personliga hälsoguru är det jättenyttigt också! Hur underbart är inte de??

Det var senaste nyheterna från Marre. PUSS

Freedom writers

Helg nummer två på Marre och hela skolan har mer eller mindre säckat ihop. Många åker hem och lämnar en hög trötta elever efter sig. Har redan hunnit ta en powernap och mer lär det bli, men just nu är det tagg för Let's Dance ikväll och att skriva brev till Dogsen som slängt ihop varsitt brev till mig. Så gött att få ett handskrivet brev, man blir så lycklig av det! Senast i morse hoppade jag på stackars Hanna med en megakram för att Ewwe äntligen hade fått iväg ett svar från det brev jag skrev i oktober. Bra gjort!

Idag har jag haft en megabra lektion i "Den inre människan" och om människosyn och så. Man känner sig så lätt efteråt och jag kan varken förklara hur eller varför, men det är bra helt enkelt! :)

Just nu hoppas jag bara på att Marcus ska besöka mig nästa helg och att fler hänger på den idén någon annan helg! :)

PUSS

A walk to remember

Så är det äntligen dags för OC-maraton! Eller? Ända jobbiga med Marre just nu är att jag vill gärna ha saker planerade i tid men ingen annan vill ju det.. Men jag hoppas på´ett gött maraton såhär på lördagseftermiddagen :) Jag och Hanna gick en mycket trevlig promenad med stavar, sisådär 4 kilometer, men sen stannade vi till i en konstatelje där vi träffar en underlig tant. Hon visar oss heeela hennes lager med garner och knappar och prylar och sen står hon och pratar om exakt allt mellan himmel och jord. Så en och en halv timme senare går jag och Hanna ur affären, helt utpumpade av allt prat.. Jajamen, det var en spännande men lite väl pratglad tant som gick rätt in i våra hjärtan! 

Puss

Bråkis

Så då har man tillbringat en halv vecka på Mariannelunds Folkhögskola, eller som alla säger, Marre. Kanns så bra hittills! Har så goa klasskompisar och de känns redan som en familj, jag bor jättebra i en lägenhet tillsammans med fem andra tjejer. Lärarna verkar jättekunniga och jätteschyssta verkligen och allt känns bara tip top just nu.

Enda jobbiga är att vara hemifrån. Att vardagen fortsätter utan mig, att det kommer nya människor till kyrkan som man inte har koll på, att det bildas nya grupperingar och sådant som händer. Bara det att jag itne kommer att vara där. Känns väldigt konstigt.. Man har ju också börjat sakna alla samtidigt som man inte riktigt hinner det för det är så mycket som händer här. Det är väldigt mycket nya intryck, människor och saker man ska pränta in i huvudet så man blir så trött. Känns lite oroväckande efter en halv vecka och det ska hålla på i ett halvår, samtidigt som det kommer vara värt det. Kommer vara så grymt värt!

Jag lovar att jag ska FÖRSÖKA uppdatera lite då och då på order av Marcus, men något jag skulle uppskatta vore att få brev. Om ni inte har adressen så skicka ett sms så skickar jag adressen :)

Puss

RSS 2.0