Who says the river can't leave its waters? Who says you walk in a line? Who says the city change its borders? Who says you're mine?

Känner mig riktigt nöjd över svenskaredovisningen jag och Vivan hade idag. Om Swahili. Läste från pappret, jag virrade runt som ett yrt höns och så vidare men ändå tycker han att vår redovsning var bäst hittills.. Känns ju skönt med så höga krav ;)

Ibland inser man hur mysigt det kan vara att städa rummet, diska och andra vardagliga grejer som oftast känns som en pina. Jag skulle, helt seriöst, kunna städa hela Marcus rum och faktiskt njuta av det. Jag trodde aldrig att de skulle kännas kul liksom med en så simpel och i vanliga fall tråkig syssla, men det är helt sjukt mysigt! Tyck att jag är sjuk, men det käns ju bra för framtiden i allafall :P

Sitter med en sjukt omöjlig resolution i skolan. Har typ inget underlag och ska skriva minst 20 inledande och operativa satser på hur krångligt språk som helst.. Vad tycks om denna mening "Vidare försäkrar vi vår villighet att ta del i bekämpandet av denna prekära situation" eller varför inte "Konstaterar att kontinuerlig opinionsbildning, juridisk kompetens och rådgivning krävs för att en lagstiftning ska fungera"? Wish me good luck, eller ge mig lite hjälp på vägen.

Puss&Kram
But I was made the way I am
I'm not a stone, I'm just a man
Lay down your arms and I will lay down mine
Rip back the time that we've been wasting

God I wish you could see me now
You'd pick me up and you'd sort me out
Try me - Keane

Head over heels

Nu har de gått tre månader sedan jag lade bort singeltiteln. Det har seriöst varit de tre bästa månaderna i mitt liv, och det bästa är att det bara kommer fler! Nu känns de som att saker och ting går riktigt bra faktiskt. Jag har världens bästa pojkvän, jag har världens bästa vänner, det gick grymt bra på psykologiprovet, Lotti sätter mig inte på svarta listan (!!!!) ÄVEN fast jag inte hade allt material idag. Hon TILL OCH MED FLYTTADE UPP DATUMET! Frågan är.. har det att göra med gårdagens samtalsämne i cellen måntro? Jag tror nästan det.. och det känns GRYMT!

Idag är första dagen på mucho mucho länge som jag inte träffar min älskling på hela dagen. Inte ens en skymt av honom! Men han ska på killgrupp idag, något nytt påfund av vår käre Elin. Men det blir nog bra hoppas jag och jag får en heeel dag att plugga på. Wiho.. not.

Sen måste jag bikta mig lite .. jag och Jenni praktiskt taget sprang in på McDonalds idag och delade på en Chicken McNuggets med extra stor pommes.. :$ Men som man säger om saker och ting, nöden har ju faktiskt ingen lag:)

Dagens bilder:
 
Jag fick blommor av Marcus idag! <3

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine
Marcus<3

RSS 2.0