Violent Hill

Mitt första inlägg i min nya blogg. Typ. De förra inläggen som var grymt seriösa med väldigt fin titel skrevs av Evelina Anna Linnéa Rosell, tack så mycket.

Är så sköööööönt att ha kommit igång med träningen måste jag säga!! :D Och jag är bara mer och mer taggad. Även om jag verkligen inte gör mitt bästa.. Yes, börjar bra med en motsägning.

Just nu vill jag bara ha körkort, MVG i allt, en fika med Bine och ett bra liv. Så får vi se hur jag kommer dit.

(En liten kommentar; Skrolla inte ner, det är tydligenm väldigt jobbigt av någon anledning. Vill du ha den exakta anledningen så hänvisar jag till nallexander.blogg.se )

Bye,

hej sexy

Nu är det klart och är det inte snyggt så sig hej innan du hoppar över bäcken.
Annars är Evelina jättesnygg.
Och jag är kär i en kille som heter Urban.
Kuljul önskar jag er alla, speciellt Mathilda eftersom hon är världens bästa kusin. Och snygg är hon också.
Over and out losers.
PUSSSSS

ps. vad tycker ni om layouten? gggggrrrrrrr!

EVELINA ÄR BÄST!

hej, ewwe är bäst och gör om min blogg. så under konstruktion liksom.

http://ewwwe.blogg.se

Is it any wonder?

Kul att jag spillde Rhode Island-sås på mina byxor och skor så att hela skolan såg. Och att fläckarna inte gick bort. Alla skrattade, jag var i chock och skrattade som sedan, efter alltihop,  mynnade ut i någon slags grina-asgarva-attack.

Annars visades första programmet av Wendela Runt i skolan. Stor succé, speciellt vår reklamsnutt som alla garvade åt och jag måste erkänna att jag var liiiite stolt när eftertexterna gick och så stod det "Bildproducent - Josefine Degeryd" WIHO!

Jag längtar som en gris till Keane-konserten. Ska knarka de tills konserten så jag kommer i rätt stämmning! ;D

You're leaving so soon?
Never had a chance to bloom
But you were so quick to change your tune
Don't look back if I'm a weight around your neck
Because if you don't need me I don't need you

Try again

Sitter i skolan och väntar på min medielektion. Idag blir det inspelning och jag ska vara BILDPRODUCENT  :D Hur kul som helst! Plus att det blir sånglektion efter det och medelpass med Jenny efter det. Underbart bra dag! Och engelska är kul.

Snart fyller jag år. Ohyes Ohyes!

Bye,

(Har någon lust att fxa om min blogg? Hatar den och kan inte själv) 

Hamburg song

KEANE SPELAR PÅ ANNEXET 1A NOVEMBER!!  Jag har aldrig varit så lycklig i heeela mitt liv! See you there! Front row!
Bye!

Suddenly my life doesn't seem such a waste

It all revolvs around you

Fredag

This morning

Ja, så var vi här igen, en vecka senare och jag har verkligen inget vettigt att skriva.

Hänt sen senast är väl att jag har gjort halkbana, så sjukt roligt var de, höll dock på att kissa på mig av nervositet innan för jag trodde de skulle slänga av mig banan. De gjorde de inte, jag fick till och med ett intyg. Wohoo..

Helgen var väldigt trevlig faktiskt. Börjar med fredagens övernattning på Solbacka med ungdomsgänget och Enhörnafolk. Mycket trevligt med akrobatiska konster, nattliga luciatåg och nya teamare. Jag är fortfarande heeelt fascinerad av hur vi låg sådära på varandra och typ "svävade" som de kallade de.. skitcoolt..

Dagen efter vaknar man i en hård säng med världens tunnaste täcke och ett hår som tydligen aldrig rör på sig. Tänk om man fick uppleva känslan av att ha en riktig morgonfrilla.. men mitt hår verkar ligga som det ligger.. enligt vissa.
Senare på kvällen hade vi en trevlig överraskningsfest för Sabine som fyllde år i mitten på augusti. Det blev ommöblering av Elins lägenhet, god kladdkaka, en match i fia med knuff som Junior vann, congrats, och häng i teamarnas lägenhet.

Söndagen började någonstans i kyrkan vid Davids avtack. Följdes av en mysig fest med smörgåstårta som jag och Mathilda fick ordna själva pga våra "handikapp" ungefär.. Senare drog vi ner på stan, kollade runt överallt och senare växte gänget med några. Mat blev det och senare TV-spel hos teamarna. Jag och Sabine är de verkliga spelarna bland oss i alla fall, vi pallade att stanna till 23 medan vissa andra drog redan 21,.. haha.. Men tillslut blev jag skicklig med tennisracket och mina lobbar, ow! På WII-bilspelet var jag faktiskt nästan lika duktig som killarna. Stolt.

Annars hade jag ett grymt tal idag, gick bra, och körkortet närmar sig med stormsteg. Göm mig. Men efter det väntar det stora landet i väst och det kommer bli sjukt bra med sjukt bra människor. <3

Wiho bye,

RSS 2.0